Estado Del Bienestar

Páginas: 3 (586 palabras) Publicado: 20 de enero de 2013
SOCIOLOGIA GENERAL

1) Identifica els mecanismes i agents de socialització presents en la formació de la masculinitat a partir de l'article de Del Campo.

L’esport durant els últims cent anys haevolucionat molt, de tal manera que antropòlegs de diferents llocs del mon volen estudiar el comportament de les persones quan estan practicant esport.
L’esport no es nomes, la practica del diferenttipus d’esport, els seus entrenaments, partits,etc, l’esport es un tema cultural i de valors.
L’esport, per desgracia, fa molta diferenciació de sexes, no prohibeix la practica de l’esport a ningú,però si que a nivell social, hi ha diferenciats els esports masculins i femenins. Es clar l’exemple del futbol, encara que cada vegada hi hagi més nenes que ho practiquin, sempre ha sigut un esport denois.
El futbol, com a esport estrella i mediatitzat, esta envoltat per una sèrie de valors, que no solen ser gens positius per als mes menuts, el èxit com a fi, destacar per sobre delsdemes,l’agressivitat, son aspectes que donen al futbol, un gènere masculi que exclou a les dones d’aquest esport, i les que ho practiquen, solen ser anomenades dones mes ‘’marimacho’’.
Els jugadors de futbolprofessional causen un gran impacte entre els practicants d’aquest esport,molts nens imiten els seus comportaments, botes de jugar, celebracions..convertint-se en verdaders deus per molts d’aquests nens.Els grans jugadors i els grans clubs no nomes tenen una imatge esportiva, també donen una imatge educativa i de valors.
Els jugadors també son agents socialitzadors.
Els que realment son agentssocialitzadors, son els pares dels nens, ja que son amb els que pasan mes hores. El pare sempre vol que el seu fill quedi reforçat anímicament i com a noi desprès d’una trobada esportiva, per aquest motiues per el cual l’animen amb frases i crits que moltes vegades semblen mes pròpies d’un enfrontament físic, que no pas d’un joc, com es el futbol.
Els entrenadors també son agents socialitzadors....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Bienestar
  • Estado bienestar
  • Estado De Bienestar
  • estado de Bienestar
  • Estado del bienestar
  • Estado De Bienestar
  • El estado del bienestar
  • ESTADO DE BIENESTAR

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS