Estampats i Teixits

Páginas: 2 (380 palabras) Publicado: 7 de enero de 2014

UNITAT 7. ESTAMPATS I TEIXITS
Un dissenyar el qual fou una referència, és William Morris qui va realitzar quantitat de diversos estampats destacats, ja que, eren fets amb motius vegetals iflorals.
Com a conseqüència del menyspreu que es donava en les grans ciutats i les noves innovacions capitalistes i la classe mitja, foren la causa de la creació d’un estil de vida i una estètica allunyadad’aquests elements esmentats. Tot això, comporta que sigui més propera a l’àmbit rural, doncs, aquest era un apreciant de l’artesania i refutava la producció industrial.
Morris dóna lloc el movimentque es coneix com Arts and Craft. Els seguidors d’aquest moviment creien que el disseny s’havia de fonamentar en principis artesanals, amb la finalitat que es dóna a la natura.
Cal esmentar altresdissenyadors com ara Sònia Delaunay, qui es caracteritza per una estètica abstracte, de colors contrastats i de diverses formes que mostren el moviment simultani de figures i altres elements diversos.DISSENYS FETS AMB SISTEMES DE MÒDOLS:

a) Què és un mòdol?
Els mòduls són formes, ja bé tridimensionals o planes, que han estat construïdes per a ser repetides i combinades amb si mateixes, pera realizar una forma o noves formes més grans.


b) Les xarxes modulars:
Les xarxes modulars (conjunt de mòduls) són construïdes a partir d’un mòdul que aquest es combina amb molts iguals, per apoder cobrir de tret a tret tota una superfície. Les bàsiques d’aquestes xarxes modulars majoritàriament es construeixen normalment a partir de figures geomètriques, les quals permeten que es puguinencaixar entre elles i es poden combinar entre si o bé amb altres.



ELEBORACIÓ D’UN SISTEMA MODULAR:
a) Paviment:
1. Fer un disseny d’un paviment a partir de peces modulars.
2. Fer un esbós
3.Escollir una de les possibilitats i reproduir-la.
4. Construir una construcció amb perspectiva.
5. Fer el mòdol en dos colors.

b) Estampat:
1. Fer un disseny d’un estampat de teixits a partir...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Teixits membranes i derivats
  • Teixits
  • teixits connectius
  • Els Teixits
  • Clasificació Teixits
  • ELS TEIXITS
  • Teixits
  • Teixits

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS