estatuts pla empresa

Páginas: 15 (3721 palabras) Publicado: 21 de mayo de 2013

Escriptura de constitució de la societat i estatuts socials
ESCRIPTURA DE CONSTITUCIÓ DE LA SOCIETAT

http://www.udg.edu/Portals/139/Model_Constitucio_SL.pdf
ESTATUTS SOCIALS DE “Copa a Copa”

TÍTOL I.- DENOMINACIÓ, OBJECTE, DURACIÓ I DOMICILI.
Article 1r.- La societat s'anomena “Copa a Copa, SL” es regeix per aquests Estatuts i en allò que no hi estigués previst, per la Llei desocietats de responsabilitat limitada, i altres disposicions vigents en la matèria.
Article 2n.- La societat té per objecte:-
Serveis professionals de servei de vins, caves i champagnes, com de venda de productes que s'hi relacionin.
La societat pot fer tals activitats, totalment o parcial, de manera indirecta, mitjançant la titularitat de participacions en societats d'objecte anàleg o idèntic.Article 3r.- El domicili de la societat s'estableix a Salou (43840), Carrer dels Acantilats, 6.
Per acord de l'administració social, es podrà traslladar el domicili social dins de la mateixa població on estigui establert, sense necessitat d'observar els requisits per modificar l'escriptura social; també es podran crear, suprimir o traslladar sucursals, agències o delegacions, tant en territoriregional com nacional, que el curs de l'activitat social faci necessàries o convenients.
Article 4t.- La duració de la societat és indefinida i donarà començament a les seves operacions el dia 8 de juliol de 2013.

TÍTOL II. CAPITAL SOCIAL I PARTICIPACIONS.
Article 5è.- El capital social es fixa en DOTZE MIL, dividit en 100 participacions socials, indivisibles. El capital social estarà subscrit al15% en cadascún dels inversors (5) i es reservaré un 25% per a dividir en el cas de noves incorporacions. El capital social està íntegrament subscrit i desemborsat.

Article 6è.- Les participacions representatives del capital social no podran incorporar-se a títols valors, ni representar-se mitjançant anotacions en compte, ni denominar-se accions. Tampoc se'n podran emetre resguardsprovisionals acreditatius de la propietat.
Cada participació social concedeix al seu titular el dret a emetre un vot.
L'únic títol de propietat serà l'escriptura pública de constitució o bé els documents públics que, segons els casos, acreditin les adjudicacions subsegüents.
Article 7è.- El soci que es proposi transmetre entre vius la seva participació o participacions socials a persona estranya a lasocietat, o sigui, a qui no acrediti la condició de soci, haurà de comunicar-ho de forma fefaent per escrit dirigit a l’administració social, la qual ho notificarà als altres socis en el termini de quinze dies. Aquests podran optar a la compra dins dels trenta dies següents a la notificació i, si són més d’un els que desitgin adquirir la participació o participacions, es distribuirà entre ells aprorrata de les seves respectives participacions socials. En el cas que cap dels socis exerceixi el dret de tempteig, la societat podrà adquirir aquestes participacions en el termini d'uns altres trenta dies per amortitzar-les immediatament, segons la forma legalment establerta. Transcorregut aquest últim termini, sense que ni els socis ni la societat hagin exercit el dret de tempteig, s'entendrà quehi renuncien, i l'administració social estarà obligada a comunicar-ho al soci alienant en el termini de quinze dies, el qual quedarà en completa llibertat per tal d'alienar les seves participacions, durant un termini de tres mesos, transcorregut el qual seria necessari, per tal de realitzar l'esmentada alienació, reproduir els tràmits abans expressats.
En qualsevol cas, transcorregut el terminide dos mesos després d'haver comunicat la intenció de transmetre sense que la societat hagi contestat a la comunicació, es considerarà que l’autorització ha estat concedida.
En els casos en què la transmissió projectada fos a títol onerós diferent de la compravenda o a títol gratuït, el preu d'adquisició serà el fixat de comú acord per les parts i, en defecte d'aquest, el valor raonable de les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pla Empresa
  • Pla D' Empresa
  • Pla empresa
  • Pla financer empresa
  • Pla organització empresa
  • Plaer
  • Pla
  • Pla

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS