Estelles

Páginas: 2 (370 palabras) Publicado: 12 de abril de 2013
TEMIES EL MOMENT
La ciutat de València i els pobles veïns són part de la memòria d`Estellés. Cal fer una mirada al passat per comprovar tots els carrerons i llocs emblemàtics que descriuEstellés en la seua obra Llibre de Meravelles. Em sorprèn la capacitat que té l`autor per a descriure tants de llocs que evoquen nostàlgia, sentiments, vivències. Queda clar que tenen un significatmolt especial per a Estellés, perquè en cada racó d`ells, l`autor va viure els seus amors y desamors, va sentir i gaudir amb les seues amors, però sobretot va deixar una impremta en cada racó onva estar. Cadascú de eixos llocs recorda la seua joventut, el seu moment, passejant pels carrers, gaudint per cada racó de València. Però Estellés no sols parla de València, sinó que també famenció a l`horta de València, a Paterna, a Benimaclet, al Saler, a Gandia i com no, al seu poble de Burjassot.
Quan vàrem fer l`excursió per els llocs emblemàtics de València recitant elspoemes d`Estellés, en recordi que mols d`eixos carrers que descriu Estellés en l`obra no els coneixia abans, com són; el carrer de Samaniego, el carrer de la Mar o la casa on visqué Ausiàs March.En canvi, altres llocs, com el carrer de cabillers, les Torres del Serrans, les Torres de Quart, el Temple de Sant Agustí en front de la Fnac, tots aquets llocs si els coneixia, ja que vantindre un significat important per a mi. Doncs, quan era més jove, els meus amics quedàvem en les Torres de Serrans o bé a les Torres de Quart, per a més tard gaudir amb les nostres novies, fugint atota pressa dels pobles per a submergir-nos en la gran ciutat. Encara imagine aquell moment. Sens dubte, fou el meu moment.
Quan llegim els poemes i trobem tal quantitat de carrers illocs emblemàtics de València como d`altres pobles, me ve al cap el recorregut que va fer el poeta, els sentiments i la passió amb la qual cosa escrivia, sentint tot allò que havia viscut.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Esteller
  • Conexion estella
  • Estella de oswar
  • sra estella
  • HACIA LAS ESTELLAS
  • Estellar
  • GUI ESTELL S beno
  • Vicent Andrés estellés

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS