Estem Sans

Páginas: 2 (340 palabras) Publicado: 9 de marzo de 2013
Concepte de salut del segle XVIII i de l'actual
Al segle XVIII no hi havia cap manera de destruir els bacteris, tota la gent estava “malalta”, no hi haven medicines, poca higiene,i cura personal. Tota la gent estava “malalta o infectda” per igual, no el que tenia més era el que estava més sa, ja que al no haver material contra les bacteries no els i serviade res tindre més riquesa.
Encanvi ara tenim molt més bona cualitat de vida, vivenda digna, bon treball, educació, bona alimentació, és a dir que la cualitat de vida de lespersones també influeix en la salut, no només en la física , sinó que també en a psicològica.
A més a més de lo nombrat al punt anterior, hi han hagut molts avenços en el camp de medicinai higiene, el cual fa que podem viure fins el 70 anys aprox. Depèn d’on estiguis ubicat, ja que l’avenç pot ser més gran o més petit.
Gràcies aquest avenços, la majoria de gentgràcies a la higiene d’avui en dia pot viure molt millor, a relació amb les malalties, ja que si estem nèts no tenim tants bacteris al cos. I de segona i no menys important l’avençmedic, que a salvat a milions de vides ja que no només malalties com una grip que avans i podies morir sinó coses més complexes com un cancér és poden curar.
I segons la pregunta desi estem sans, tot es relatiu. Comparat amb el segle XVIII podriem dir que em millorat amb un 90%, però ni que tinguem moltes medicines, sempre i hauran malalties noves, nose elnombre de malalties noves trobades cada anyperque no ho he sapigut trobar, però segur que +2 n’hi han, es a dir que sans al 100% mai o estarem, ja que les malalties existens “muten”per ser més efectives, i sempre ens poden infectar. A més a més que bacteris i virus per molta higiene que tinguem sempre en hi entraran al cos.

Dani Linares Escoda
1r-bat
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Estem
  • estem
  • estem
  • Sans
  • sans
  • sans
  • Sans
  • Gill Sans

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS