Ester Lozano I Martina Márquez Filosofia

Páginas: 2 (284 palabras) Publicado: 13 de octubre de 2015
Ester Lozano i Martina Márquez – 1r BAT A
HOMO SAPIENS
Una de les característiques més destacades dels homes primitius és la capacitat de pensar. Era l’única espècieque podia adquirir coneixements i tenia l’habilitat de transmetre’ls, i per tant comunicar-se, és a dir, utilitzar un llenguatge. En el documental es pot apreciar comels Neandertals i els Sapiens, progressivament, van descobrint coses noves i intercanviant-les entre ells i també uneixen els seus esforços. Gràcies a això, apareix lacaça de grans mamífers (com per exemple el mamut) anomenada caça col·lectiva, ja que cadascú aporta els seus coneixements. Com que tenien grans animals per alimentar-se,podien dedicar molt de temps a pensar perquè no havien d’estar tot el dia buscant aliments. D’aquesta manera, se’ls va acudir que seria eficaç dividir les feines entre elsmembres del clan.
Els homes primitius, gràcies a la capacitat de raonar i preguntar-se pel que passa al seu voltant, es pregunten a on han anat aquells membres del clanque moren i creuen que necessitaran eines o aliments. Al documental, quan una de les dones del clan mor a causa del fred, l’enterren i posen pedres al damunt com asenyal perquè no la trepitgin. A causa d’això, una de les vegades que feien foc, van treure una de les pedres que cobria el cadàver i es van adonar que hi havia una marca,que possiblement era de la dona, i llavors van descobrir l’art.
D’altra banda, els Sapiens i els Neandertals es qüestionaven per què eren diferents entre ells i gràciesa la capacitat de comunicació, fins i tot podien arribar a relacionar-se però aquestes relacions mai produïen descendència ja que biològicament eren diferents.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • filosofia ester
  • Filosofia i
  • Filosofía I
  • FILOSOFIA I
  • Filosofia I
  • Filosofia I
  • Filosofia I
  • Sala I Martin

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS