Estereotipos

Páginas: 3 (669 palabras) Publicado: 24 de enero de 2015
Anunci 1. Detergent per a la rentadora.

Tema:S’anuncia un detergent ,de marca Dixan, per a la rentadora.

Anunci: Apareix una dona en primer pla posant la lavadora, de cop i volta, entra elseu marit, el qual, li demana per anar a la platja. Ella diu que no hi pot anar, doncs té que esperar a que la rentadora acabi de rentar perquè la roba no quedi malament. De la botella de detergent,surt una guineu ( que és la mascota del detergent) i li diu a la dona que no és preocupi, que pot anar a la platja amb la seva família, que, amb el detergent Dixan, la roba després de rentada pot quedardins el tambor de la rentadora sense cap problemes. La dona li dona, sorpresa i encantada, li dona les gràcies a la guineu, i li xoca les mans. Després la família se’n va cap a la platja.

Anàlisi:En aquest anunci es mostra la figura de la dona com la que té l’obligació de fer les feines de la casa, en aquest cas de rentar la roba, doncs ella no pot deixar la rentadora tota sola, perquè té“l’obligació” de esperar a que la roba estigui llesta per evitar que quedi malament, i per aquest motiu no pot anar a la platja. En definitiva mostra l’estereotip de dona que te l’obligació de cuidar lacasa, rentar la roba... En definitiva una “maruja”, lo que ho mostra d’una forma bastant dissimulada.

Font: televisió.

Anunci 2. Desodorant AXE

Tema: S’anuncia el desodorant AXE.

Anucni: Enprimer pla apareixen una moto d’aigua i un vaixell. En el qual veim que a l’interior s’hi ha celebrat una gran festa, esta tot fet un desastre, doncs hi ha tassons amb gel tirats per tot el vaixell,fotografies per tot llocs, mascares, cartes de poker....Llavors veim una noia amb bikini que dorm en una hamaca i una altra, que dorm en un sofà. Davant el sofà veim que hi ha una televisió caiguda onsurt una noia sense roba. La càmera continua hi mostra una habitació, on sobre el llit hi ha un noi que dorm, tot envoltat de noies en bikini, que també dormen. Apareix un mico petit, el qual...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Estereotipos
  • Estereotipos
  • Estereotipos
  • Estereotipos
  • Los estereotipos
  • Estereotipos
  • Los Estereotipos
  • Estereotipos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS