Estimada marta

Páginas: 3 (566 palabras) Publicado: 20 de enero de 2011
Tercera part: Estimada Marta
Aquesta tercera part destaca per l'arribada de l'amor, un amor entre l'autor i la seva estimada Marta. Durant aquesta part es descriu una relació amorosa a la qualtrobem molta sensualitat.
Els poemes d'aquesta tercera part es poden dividir en tres seccions:
-Els sis primers recreen el joc amorós i eròtic.
- La consumació de la relació que es du a terme entre elspoemes VII i XII.
- Finalment els últims poemes estand dedicats al repòs posterior a l'acte sexual i a l'expressament del plaer assolit.
POEMA I; En aquest poema, Marti Pol ja es relaciona,fictíciament , amb la seva estimada amb la qual practica un joc amorós molt sensual, al qual podem observar com li passa la ma pel sexe, els pits o el ventre.
POEMA II; En aquest poema podem veure unarelació entre la Marta i Marti Pol. L'autor es sent millor que mai i totes les seves penes s'han esfumat. També es pot apreciar que per primera vegada els dos cossos formen un i per tant practiquen l'actesexual.
POEMA III; En aquest poema, Marti Pol descriu la relació amb l'estimada com una cosa intensa, plena d'energia , un amor pur , és una relació amorosa plena de somnis cap al futur.
POEMA IV; Enaquest poema veiem com l'autor mostra els sentiments cap a la seva estimada, la qual sent el mateix per ell. El poema acaba amb una certa sensualitat.
POEMA V; En aquest poema, l'autor a traves demetàfores expressa el seu amor cap a la Marta, el desig per la seva part d’estimar-la i deixar enrere el passat, vol viure el present amb ella. Finalitza com la resta dels poemes d'aquesta part ambl'acte sexual.
POEMA VI; En aquest poema veiem com l'autor té moltes ganes de fer l'amor amb la Marta a la qual besa per tot el seu cos i s'escolten crits que xoquen amb les parets, és una intensitatmútua i plena de goig.
POEMA VII; En aquest poema l'autor definitivamen penetra dins el cos de la Marta i es consumenixen en un plaer maxim, ple de dolçor i plenitud.
POEMA VIII; En aquest text el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resesenya Estimada Marta
  • Estimada Marta
  • estimaciones
  • estimadores
  • estimaciones
  • Estimada
  • estimaciones
  • LA ESTIMA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS