Estimada Sofia

Páginas: 2 (309 palabras) Publicado: 21 de enero de 2013
COMENTARI DE TEXT.
“Estimada Sofia”.

J. Gaarder amb aquest text, ens fa reflexionar sobre el perquè de la nostra existència.

Tots nosaltres tenim aficions i hobbys, aquests sorgeixen de lesnostres preferències i interessos particulars. Ningú és igual, tothom te diferents pensaments i no podem obligar ni ser obligats a compartir-los amb altres persones, d'aquesta manera podem dir queningú té alguna afició exactament en comú, amb qualsevol altre. Al mateix temps, aquest text ens planteja algunes preguntes fonamentals, la base de les quals podria ser l’interrogant comú dels éssershumans, on hi ha qüestions però no hi ha respostes, nomes hipòtesis basades en els coneixements i la història que obté cadascú al llarg de la seva vida; cap resposta és equivocada, degut a que no espot comprovar científicament, quina podria ser la millor, la més aproximada; en definitiva la resposta correcta encara s’està buscant.

Sorgeixen aquestes preguntes perquè és llei de vida, els éssershumans tenim la capacitat de pensar i raonar davant d'aquests fets impressionants i per això comencem a filosofar d'avant d'aquestes incògnites.
Tenim les necessitats bàsiques per sobreviure, peròquan ja hem cobert aquestes, tenim altres necessitats relacionades amb els fets inexplicables, segur que alguna vegada ens hem ficat davant d'un mirall imaginant-nos la nostra insignificançacomparant-nos amb el que ens envolta, preguntant-nos qui som i perquè estem aquí, nosaltres l'únic que podem fer, es plantejar-nos les coses, investigar-les, si menys no, anar-nos informant per trobarrespostes, i avançar en aquestes incògnites inexplicables.

En definitiva, nosaltres som éssers minúsculs, però, al mateix temps, també som els més complexos, ja que podem reflexionar sobre el que ensenvolta, tenim una gran curiositat i unes ganes immenses d'investigar, de desxifrar aquestes incògnites, sense rendir-nos i cada cop avançant en els coneixements utilitzant tota mena de noves...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • estimaciones
  • estimadores
  • estimaciones
  • Estimada
  • estimaciones
  • Estimadores
  • LA ESTIMA
  • Estimaciones

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS