estiraments

Páginas: 2 (354 palabras) Publicado: 24 de octubre de 2013
ESTIRAMENTS DE FUTBOL

1. Asseguts, amb les cames flexionades i els peus units per les plantes, ens agafem els peus i ens inclinem cap endavant.

2. Asseguts, amb les cames estirades i obertes,ens recolzem amb les mans i ens inclinem cap endavant.



3. De peu, posem una cama estirada en un escaló de forma lateral, per estirar inclinem el tors cap al costat de la cama.



4. Ensagenollem amb una cama cap endavant, fins que el genoll estigui exactament sobre el turmell, l’altre genoll al sol. Baixarem una mica el maluc fins a sentir una estirada suau a la part frontal delmaluc, en els tendons de la sofraja (part posterior de les cuixes) i en l’engonal. No hem d'avançar el genoll que està sobre el turmell.

5. Per a estirar els quàdriceps i el genoll, ens agafaremla part posterior d’un peu amb la mà, tirant d’ell lentament cap a les natges.



6. Dempeus, separem lleugerament les cames i ens agafem la punta del peu amb la cama contrària lleugeramentflexionada.



7. Asseguts amb la cama dreta estesa. Flexionarem la cama esquerra, portant sobre la dreta, per posar el peu esquerre a la part exterior del genoll dret. Després, flexionarem el braçdret, situant el colze a la part exterior de la cuixa esquerra, sobre la genoll. Durant aquest estirament hem de fer servir el colze dret per mantenir immòbil la cama esquerra. En aquesta posició i ambla mà esquerra recolzada darrere nostre, girarem el cap lentament per mirar per sobre l'espatlla esquerra, al mateix temps que girem la part superior del cos cap al braç i la mà esquerres.



8.Estirats amb el cos estirat, flexionem una cama sobre el pit ajudant-nos amb els braços.


9. Dempeus o asseguts, amb les cames lleugerament separades, inclinem el cos cap a un costat. Ens ajudemagafant el colze amb la mà.



10. Partim d'una posició dreta, flexionem l'esquena per tocar-nos les puntes dels peus. Podem flexionar lleugerament els genolls.



11. Asseguts, amb una cama...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Estiraments
  • Escalfaments i estiraments
  • Estiraments Adm

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS