estiramientos

Páginas: 2 (323 palabras) Publicado: 9 de diciembre de 2013
Estiraments ! ! !

Estirament dels musculs del braç i de l’avantbraç:


Estirament dels triceps.

Estirament del pectoral


Estirament dorsalEstirament de les lombars


Estirament dels glutis




Estirament d’isquiotibials




Estirament de bessons


Estirament de cadera muscular


Estirament del PsoadEstirament del quadriceps



Estirament del soli










La flexibilitat és la qualitat motriu coordinada que permet a les articulacions la major amplitud possible sensefer-se mal. Hi ha dos elements principals: La mobilitat de l’articulacio: la configuración de cada articulación depèn dels segments ossis que la formen i altres elements articulars.L’elasticitatmuscular:és la capacitat que permet deformar-se i recuperar la forma.Mètodes: actiu, Cassius i cinètics. Els estiraments es fonamenten en el desenvolupament de l’elasticitat muscular. El mètode és elsegüen:estirar el músculo, tensar el músculo i relaxar el múscul.



La flexibilitat és la qualitat motriu coordinada que permet a les articulacions la major amplitud possible sense fer-se mal. Hi hados elements principals: La mobilitat de l’articulacio: la configuración de cada articulación depèn dels segments ossis que la formen i altres elements articulars.L’elasticitat muscular:és la capacitatque permet deformar-se i recuperar la forma.Mètodes: actiu, Cassius i cinètics. Els estiraments es fonamenten en el desenvolupament de l’elasticitat muscular. El mètode és el següen:estirar elmúsculo, tensar el músculo i relaxar el múscul.



La flexibilitat és la qualitat motriu coordinada que permet a les articulacions la major amplitud possible sense fer-se mal. Hi ha dos elementsprincipals: La mobilitat de l’articulacio: la configuración de cada articulación depèn dels segments ossis que la formen i altres elements articulars.L’elasticitat muscular:és la capacitat que permet...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Estiramientos
  • Estiramientos
  • Estiramientos
  • El Estirado
  • ESTIRAMIENTO
  • estiramientos
  • Estiramientos
  • estiramiento

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS