Estudi de les radoiacions electromagnètiques

Páginas: 2 (455 palabras) Publicado: 26 de febrero de 2011
ESTUDI DE LA RADIACIÓ ELECTROMAGNÈTICA

1. Objectius del treball

Saber si els nivells de radiació electromagnètica al campus de la UIB són elevats o no i les conseqüències que poder comportaraquestes radiacions al cos humà.

2. Procediment utilitzat

Primer, ha localitzat totes les estacions de telefonia mòbil, accesos Wi-Fi i els punts de mostreig del campus. Després ha calculat lamàxima intensitat del camp elèctric del campus. Després ha estudiat els possibles efectes de la radiació electromagnètica, especialment l’efecte de les radiacions provocades per la telefonia mòbil, que hihan tres antenes de telefonia mòbil, dotze accessos de Wi-Fi i la radiació provinent d’antenes més allunyades de televisió, ràdio, etc. Per fer-ho va elegir el punts de mesura que es consideraven méssensibles a aquestes radiacions (zones de descans, zones de trànsit, entrades als edificis, etc). Abans de mesurar la radiació de cada lloc, va fer un estudi sobre els nivells de campselectromagnètics en diversos apareéis (una ràdio, un micrones, un router Wi-Fi i un mòbil) per familiaritzar-se amb el procediment de mesura i l’instrumental abans de començar l’estudi al campus. En cada punt es varealitzar un monitoratge de 10 minuts amb una sonda per detectar la radiació a una altura de 1,5 i 1,8 metres. Passats els 10 minuts va anotar el valor detectat en els últims sis minuts. Aquestprocediment es va repetir en totes les altres posicions.

3. Conclusions de l'estudi

Els efectes de la radiació electromagnètica són que si l’exposició a aquest camp electromagnètic perquè laintensitat és molt elevada pot produir efectes sobre la salud. Aquests efectes que han estat provats fins ara és que provoca un increment de la temperatura. La profunditat de penetració de la radiació en uncos rspecte a la freqüència. Per exemple, una antena de ràdio pot penetrar fins a 6,5 cm i un telèfon mòbil uns 3 cm. De moment no hi ha proa estudis que confirmin que les ones de radiofreqüència...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ones electromagnètiques
  • Estudiante
  • Estudios
  • Estudio
  • Estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS