Estudiante

Páginas: 2 (339 palabras) Publicado: 25 de mayo de 2014
Mesures correctores
1.
Construcció d’espigons: És una bona mesura ja que disminueix la pèrdua de sediments de la platja i tenen un poc impacte erosiu. L’espigo perpendicular ésmillor que l’espigó paral·lel ja que reté més sediments, però té un impacte erosiu més alt.
Construcció d’esculleres, illots i dics exempts: Aquesta mesura permet disminuir l’onatge fentque es perdin menys sediments i provoca un fenomen que ja es produeix de forma natural que és la refracció de les ones.
Regeneració de platges: És un bon mètode depenen de com esregeneri aquesta. Els millors mètodes per regenerar les platges serien: regenerar-les amb sorres dels deserts, sediments retinguts als embassaments i els sediments dinàmicament actius.Aquests mètodes són bons per a la regeneració de les platges (uns mes econòmics que altres) però extreure sorres dels fons marins, per exemple, no seria un bon mètode ja que té un fortimpacte en la fauna i la flora marina.
Restauració de les platges i sistemes de vegetació dunar: És un gran mètode ja que el seu objectius és crear obstacles artificials a les platges perquèla natura mantingui el seu sistema de dunes per si sola.
2.
Les mesures que jo trobo que no pot fer content a tothom serien la regeneració de platges ja que alguns mètodes poden sermolt agressius per a la natura i la restauració de les platges i sistemes de vegetació dunar, ja que sembla que sigui una platja bruta i pot haver-hi gent que no li agradi.
Si quepoden haver-hi detractors ja que alguns mètodes com son agressius per la natura a molta gent no li agradaria, i també pot ser que hi trobem que es queixin de l’estètica de la platja.
Permi el millor mètode seria construir espigons i/o la restauració de les platges i sistemes de vegetació dunar, ja que es deixa que la natura mantingui la platja de forma natural.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante
  • El estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS