estudiante

Páginas: 4 (818 palabras) Publicado: 11 de junio de 2014
Viatges per Internet
Imagina’t que estàs treballant en una agència de viatges, atenent i assessorant als clients. Imagina’t que arriba un matrimoni amb un fill de 15 anys i et demana el viatgesegüent:
Volem anar de viatge a Rothenburg (Alemanya) durant cinc dies (4 nits). Necessitem un cotxe, perquè un cop allà volem visitar altres ciutats del voltant. Volem que ens surti econòmic i per aixòhem pensat d’anar en una companyia aèria de baix cost i ens allotjarem en hotels de dues o tres estrelles. També per qüestions de comoditat sortiríem de l’aeroport de Reus. I qualsevol dia ens va béper sortir.
Aleshores tu dius: Cap problema, ara mateix el concretem. Començarem pel bitllet d’avió, després pel lloguer del cotxe, seguidament per l’hotel i finalment per l’itinerari que han de ferdes de l’aeroport d’arribada fins a Rothenburg (Rothenburg no té aeroport).


Accedeix a la pàgina web de Ryanair http://www.ryanair.com Tria l’idioma català. Tria la ciutat d’origen Reus idestinació Frankfurt, que és l’aroport més proper a Rothenburg. Assenyala les dates de forma que el viatge sigui de 5 dies. Selecciona el nombre de passatgers (tingues en compta que el fill té 15 anys).Clica Buscar vols.
Observa que amb Prev Day i Next Day pots anar al dia anterior i al dia posterior i els preus varien. Tria un dia de sortida i un d’arribada per tal que surti bé de preu. Tingues encompta que el viatge és de 5 dies.
Un cop triada una bona oferta, selecciona els dos vols.





I clica Seleccionar el vol i continuar.
1- Amb la informació que apareix en aquesta pàgina webcompleta la taula següent:
Anada

Aeroport: Reus
Número de vol:
Dia:
Hora
Preu per persona:
Taxes:


Tornada

Aeroport: Frankfurt
Número de vol:
Dia:
Hora:
Preu per persona
Taxes:TOTAL:

2- Què es paga en concepte de taxes?



Bé, de fet, aquest no és el total a pagat, com veuràs s’ha de pagar alguna cosa més. Si cliques sobre t’informaran sobre el cost de la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante
  • El estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS