Estudiante

Páginas: 3 (502 palabras) Publicado: 24 de octubre de 2012
DIRIGIR O NO DIRIGIR?
El perfil del directiu en les empreses actuals.

1 . Introducció

Volem comentar aquest document amb el motiu de tractar el tema de el rol que juguen els directius en lesempreses de la societat en la que convivim.
Primerament, a tall d’introducció, aquest document ens situa històricament en els anys 70, informant-nos de la greu crisi econòmica i per consegüentpolítica, que va esdevenir en Amèrica, i que va tindre com a conseqüència l’expansió d’aquesta per tota Europa. Ens informen de que a ran d’aquesta greu crisi, van sorgir molts moviments opositors amb unsideals molt ben assentats, i que van donar lloc a moltes revoltes, com les revoltes estudiantils. Aquestes revoltes portaven com a senya uns idearis progressistes. Segons aquest document, esdevenimentstecnològics com l’arribada de l’home a la lluna també ha afavorit el desenvolupament de l’entorn empresarial actual.
Mitjançant aquest context històric, veiem la versemblança amb els actuals directiusde les empreses més importants de la societat actual, com són Bill Gates o Steve Jobs, tots ells lligats anteriorment al moviment “flower power” de la costa oest dels Estats Units.
Seguidament fanuna conclusió després d’aquesta petita introducció històrica separant-la en 3 punts concrets:
1- En el primer punt una de les conclusions tretes es que, degut a les diverses crisis econòmiques,els mercats de productes són molt més madurs, i per consegüent el resultat es que els treballadors comencen la seva aventura laboral més tard i amb molta més formació prèvia.
Segons el nostre parer,aquesta reflexió es molt acertada, ja que la gent, en les èpoques actuals, està molt segura i tenen molt assumit que sense una bona formació acadèmica, la inserció en el mon laboral està quasidescartada, per el que tenen que formar-se prèviament, sempre que hi tinguin oportunitat . Suposem que la crisi econòmica, ha “afavorit” a que els treballadors agafin por de viure aquesta crisi en les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante
  • El estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS