Estudio Uoc Uno-E

Páginas: 9 (2084 palabras) Publicado: 21 de abril de 2012
Nom i cognoms de l'estudiant

Prova d'avaluació contínuada 5. Unoe a “Internet es Tuyo”



Presentació i objectius

Presentació de la prova.


Aquesta última pràctica d'Avaluació ContInuada està centrada en els continguts del mòdul 5 de l'assignatura. La PAC consta d'un cas pràctic amb 3 preguntes relacionades. Cal respondre a les tres.





Objectius:

1. Revisar i integrar demanera global els coneixements adquirits en els diferents mòduls treballats durant el semestre.

2. Comprendre les diferències entre les diferents eines de comunicació.

3. Conèixer i analitzar el paper del màrqueting directe i interactiu com a eina de comunicació dins de l'entorn actual.

4. Analitzar les tècniques utilitzades, especialment les més noves que s'emmarquen dins del móninteractiu.



Criteris d'avaluació




A la pregunta 1 es valorarà que l'estudiant demostri conèixer (a) les fases de la venda personal, en concret, com es desenvolupa un argumentari de vendes i (b) els continguts relacionats amb el patrocini d'esdeveniments


A la pregunta 2, es valorarà la capacitat de conèixer els beneficis del patrocini i de la resta d'eines de comunicació per valorarles raons que han portat a Unoe a realitzar l'acció presentada en el cas.


A la pregunta 3 es valorarà la capacitat de l'estudiant de (a) reconèixer i identificar les diferents eines de comunicació utilitzades en el cas, (b) el coneixement adquirit sobre les eines de màrqueting directe i la seva utilitat


Format i data de lliurament

Els documents que contenen les activitats d'avaluaciócontinuada hauran de complir els següents requisits formals:

Document de Word o pdf.

Font arial de 10 punts, amb paràgrafs justificats i interlineat senzill.

Les pàgines del document han d'estar numerades.

A l'encapçalament ha de figurar el vostre nom i cognoms, el nom de l'assignatura i el nombre de l'activitat d'avaluació continuada que correspon. També haurà de constar el nombre depàgines totals del document.

Les imatges, els quadres i els gràfics s'hauran de proporcionar en fulles addicionals al final del document. La seva extensió no comptarà a l'efecte del nombre màxim de pàgines que s'hagi fixat per a cada activitat.

Els arxius amb una mesura superior a 1 Mb s'han de comprimir en un format zip.


L'extensió màxima per respondre tot és de 4 pàgines (grafismes noinclosos).

Data màxima de lliurament: dia 22 de desembre de 2011. El lliurament s'ha de fer abans d'aquesta data límit assenyalada. Es consideraran com no lliurats tots aquells exercicis que s'han enviat en una data posterior.




Enunciat



Cas pràctic: Unoe en “Internet és Teu”



Al maig d'aquest any, es va celebrar la segona edició de l'esdeveniment “Internet es Tuyo” (clicar)en el Palauet dels Duques de Pastrana de Madrid. Allí es van reunir centenars de frikies, apassionats del món 2.0, experts en empreneduria, inversors, trends hunters, … i tot aquell que va voler gaudir amb ponències, activitats lúdiques i també alguna sessió de nightworking.

De la mà dels seus dos patrocinadors Unoe (clicar) i Vodafone Espanya, una vintena dels principals directius decompanyies del sector online van presentar la seva visió d'Internet i els negocis a la Xarxa. Segons els seus organitzadors, empreses com a Idealista.com, BuyVip, Havas, El País, Cuatro, etc. van compartir espai en l'esmentat lloc durant les 24 hores més intenses de la història d'Internet. Les temàtiques que es van tractar van abastar des de les xarxes socials, canals de comunicació o generació denegoci, fins als consells per a emprenedors amb idees però sense diners. Al llarg de l'agenda de l'esdeveniment es va pretendre abastar de forma directa i clara aspectes com màrqueting a la Xarxa, emprendre low cost, publicitat i drets dels consumidors, famosos a Twitter, seguretat a Internet, Televisió 2.0, etc. L'esdeveniment es va tancar amb una festa d'homenatge a la sala MOMA de Madrid i es va...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • pac uoc
  • Intervenció (Uoc)
  • Departamento de uoca
  • Uoc Psicopedagogia
  • guia uoc
  • Teories de la Comunicació PAC1 UOC
  • economia internacional UOC
  • Antropologia pedagogica uoc

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS