Estudio

Páginas: 3 (628 palabras) Publicado: 21 de mayo de 2013


Treball Ètica: “La llave de Sarah”















5/02/2013
Ètica






1. Veritat
-Què és la veritat històrica?
La veritat històrica és la explicació purament fidelals aspectes que es coneixen del període o moment històric del qual es parla.

-I quina diferència hi ha entre la veritat periodística o dels fets?
Es diferència de la veritat periodística enque la veritat periodística no es purament fidel als fets, ja que l'objectiu fonamental d'aquest tipus de veritat no és transmetre els fets tal com són si no transmetre la informació i deformar-ne unapart per tal de fer entendre el que ells vulguin.

-Quin tipus de veritat hi ha?
Crec que hi han les dos, la històrica perquè al llarg de la pel·lícula ens va mostrant el que va passar de veritat ila periodística en la part que la Júlia ens va explicant el que ella ha investigat.


2. Mètodes de investigació
-Quins són els mètodes de investigació utilitzats per la periodista?
Vapreguntant a gent coneguda dels jueus arrestats la nit de 1942, sobretot va preguntar a familiars de ells i a gent que va viure a prop de els camps de concentració, com ara el velòdrom del centre de Paris.-Què s’ investiga?
Júlia investiga la concentració nocturna de 1942 en la que van ser arrestades multitud de famílies jueves, però també investiga de quina família o persona podia ser la casa queel seu marit Bertrand Tézac havia comprat.

-Com s’ investiga?
La periodista comença preguntant a diferents persones que o van viure i a familiars seus que li van donar fotos, també parla amb gentque va viure a prop de camps de refugiats com el velòdrom, tot això la acaba portant a América ja que una familiar de Sarah Starzynski li va donar unes dades de qui era la propietària de la casa,ella va viatjar a América, concretament a Nova York i allà després de buscar i buscar va donar amb una persona que semblava ser ella, però ella li va explicar que la Sarah Starzynski real es va...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante
  • El estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS