Estudios

Páginas: 6 (1279 palabras) Publicado: 17 de diciembre de 2012
INTRODUCCIÓ.Quan pensem en les professions relacionades amb la Música, sovint ens quedem en professor, instrumentista, director d'orquestra ... Se'ns oblida que els tècnics de so també són necessaris, com els investigadors musicals o encarregats de la programació musical d'una emissora de ràdio.Series capaç de fer un programa de ràdio? Et veus com a locutor, tècnic de so o directord'una emissora?Doncs nosaltres sí et veiem.Molta atenció, perquè comencem ... JA!

TASQUES
Tracta de respondre a aquestes preguntes en el teu quadern de classe. A més de preocupar-te pel contingut de les teves respostes, preocupa't també per la presentació del teu treball. Vegeu l'avaluació per treure la màxima nota possible i la secció de recursos per trobar les respostes correctes.Ànim i ... endavant!1 - Qui va inventar la ràdio? Explica tot el que sàpigues sobre aquesta persona.

Va ser Guillem Marconi , un inventor i fisic Italià. Es va interessar des de molt jove per les propietats i les aplicacions de les ones electromagnètiques. Va ser influenciat pels estudis realitzats per Hertz, i pels ensenyaments d'August Righi. Va ser també un dels inventors mésreconeguts, sent a més de guanyador del Premi Nobel, la Medalla Franklin, per l'Institut Franklin, sent president de la Accademia d'Itàlia i va ser nomenat Marquès pel Rei Victor Manuel III.

http://web.educastur.princast.es/proyectos/grupotecne/archivos/investiga/111marconi.jpg2 - Quina va ser la finalitat per a la qual es va crear aquest invent? Què va passar després d'aquesta intencióinicial?
la ràdio es va crear per un propòsit:
Informar la gent sobre les notícies que esdevenien al poble o al món més va existir abans que la televisió i abans les pel · lícules eren narrades per la ràdio o relat d'aventures que entretenia a la gent.

Després es va crear la televisió i després el cinema.

3 - Quina va ser la primera emissora de ràdio difusió? Com va sorgir, on,etc.?

La primera emissió de ràdio va tenir lloc el 1906 als Estats Units. El 1910, De Forest va transmetre per primera vegada una òpera des del Metropolitan Opera House de Nova York. El 1920 es van crear diverses emissores o estacions de ràdio als Estats Units. A Pittsburg (EUA), sorgeix la primera emissora regular del món amb emissions diàries de discos. El 1923 es va fundar al RegneUnit la British Broadcasting Corporation (BBC). El 1925 ja funcionaven 600 emissores de ràdio a tot el món.
4 - Realitza una trajectòria dels mitjans de gravació sonora fins a l'actualitat.
-L'antecedent primer s'ha produït l'any 1857, quan Leon Scott patentat el phonautograph, d'aquest aparell és considerat com el primer en ser capaç d'enregistrar sons visible mitjà .http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a0/EdisonPhonograph.jpg/220px-EdisonPhonograph.jpg
-Després de diversos prototips d'ordinadors i cinta, va ser desenvolupat el casset de bobina oberta durant la dècada de 1940, amb durada extensa i bona qualitat podria fer enregistraments.

http://www.franrecio.com/imagenes/psicos_4.jpg

-El 1979 es va inventar el cd va ser el primerformat digital para àudio, amb el pas del temps, va acabar passant el casset de disc i àudio de vinil.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/19/Blank-cd.jpg

-Per 1986 els científics Popp i Graella van començar a desenvolupar el format de MP3. Anys després, el 1995 Brandenburg utilitzat per primera vegada al seu propi ordinador.http://www.muycomputer.com/files/HIDDEN_264_10683_FOTO_Philips_GoGear_Ariaz.jpg

-El tocadiscos va aparèixer per primera vegada el 1925, quan apareixen els primers amplificadors de vàlvules i la Pick-up.
http://www.maquinas-musica.com/images/tocadisco/tocadiscos.jpg

5 - Què cal per construir una emissora de ràdio?

Un emissor, un microfono, dos amplificadors, un modulador, una antena, un dermoculador i un altaveu....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante
  • El estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante
  • Estudiante

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS