Etica ...

Páginas: 4 (892 palabras) Publicado: 24 de enero de 2013
Treball d’ètica
Treball d’ètica

Et pots Ficar dos cops en la mateixa aigua?
Jo crec que si per exemple tenim problemes els quals volem solucionar, tenim que afrontar-los siguin problemes,experiències, o records, els quals no volem tornar a passar per aquella situació, la qual, ens agradaria solucionar, però el nostre cos, ens diu constantment que no.

Que és veure normal?

El que veignormal, és la vida mateixa, que uns es queixin i tinguin la raó, una idea justificada, que es pugui demostrar, tenir coratge, ja que tenim uns drets humans, unes diferències, les quals estanjustificades per viure en uns estats, espais diferents, una visió diferent de la vida, la qual nosaltres tenim dret a viure com volem, això es el que jo puc veure normal.

Som responsables del que fem?Som totalment responsables, perquè cadascun de nosaltres, tenim unes conseqüències dels nostres actes, si fem alguna cosa que fem malament, tenim que sentir ‘nos responsables, no com nens de 5 anys,que no tenen responsabilitats, més que res, perquè no tenen un cas de carga de consciencia, no saben el que fan realment.

És la bellesa humana d’art del nostre cos?

Depèn el que volem dir peròart, segons jo, crec que el que podem dir cada un del nostre cos, es que ens sentim còmode, això clarament, com cada un es senti, i es qualifiqui, que es vegi tal i com és, i que estigui a gust.Existiria la maldat si no hagués éssers humans?

Segons la meva opinió, jo crec que no, ja que per mi, la violència és un acte vandàlic que ja existeix a la natura, és un acte que per molt que lluitem,sempre existirà, ja que el món segons jo estaria millor sense guerra ni violència, però això no es pot canviar.

Som lliures?

Totalment per fer qualsevol cosa si, ja que està molt lligat ambla responsabilitat, la llibertat es refereix a poder fer qualsevol cosa, ja depenent dels actes i les causes col·laterals que puguin actuar a favor o en contra de els nostres actes, segons les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • etica y eticidad
  • Etica
  • Etica
  • Etica
  • Ética
  • La etica
  • Etica
  • La etica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS