Ets El Que Menges

Páginas: 4 (769 palabras) Publicado: 19 de octubre de 2015
Ets el que menges
Article per comentar:
http://www.etselquemenges.cat/repte/al%E2%80%A2lergies-estacionals-com-evitar-les-de-manera-natural-36908
Comentari:
El problema i motiu principal pel qualcada vegada més la gent té al·lèrgia estacional és perquè l’organisme està sobrecarregat de toxines que acumulem i absorbim a través de l’aire, de l’aigua, de la roba, dels productes d’higiene personali dels aliments que consumim.
El fetge és un dels òrgans vitals depuratius per excel·lència i un dels que hem de cuidar més alhora de filtrar toxines. A més, mantenir un bon estat del tractedigestiu és crucial per evitar la hiperpermeabilitat (si les parets de l’intestí estan inflamades, microorganismes patològics o partícules de menjar que no han estat prou digerides poden passar pels porus de labarrera intestinal i ser identificades com a cossos estranys dins el cos, que reaccionarà adversament i generarà una reacció al·lèrgica) i mantenir un sistema immunològic fort.
Per això per evitar oreduir els símptomes hem de tenir una alimentació lliure de toxines. Evitar aliments processats i greixos saturats. És bo consumir aliments antiinflamatoris, depuratius, rics en quercetina, vegetals defulla verda, vegetals amb gustos més amargs, infusions o extractes de carxofa, l’espirulina o la clorel·la, aliments amb propietats prebiòtiques, aliments probiòtics i aliments rics en àcids grassosomega-3. Mantenir la casa neta de pols i àcars i tenir una medicina alternativa com per exemple l’acupuntura.
Article per comentar:http://www.etselquemenges.cat/especialista/nuria-roura/no-a-loperacio-biquini
Comentari:
Som persones reals, perfectes pel simple fet de ser persones. Persones que ens hem d’estimar per com som per dins, perquè quan ho fem i volem el millor per a nosaltres, aixòmateix és el que tindrem. Per poder estimar-nos a nosaltres mateixos el primer que hem de fer és deixar de criticar-nos i jutjar-nos. Tenim que dir-nos puc i no hauria, perquè així ens estem donant una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Menger
  • ¿Que son las ets?
  • ets
  • ETS
  • ETS
  • Ets
  • ETS
  • Ets

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS