Evangeli

Páginas: 2 (481 palabras) Publicado: 13 de septiembre de 2015
Aquest diumenge comença l’Advent, temps d’esperança, oportunitat per recomençar. Jesús en aquest Evangeli ens parla de que el Senyor vindrà a l’hora menys pensada, “si el cap de casa hagués previstl’hora que el lladre vindria , no s’hauria adormit ni hauria permès que li entressin a casa. Estigueu a punt tambe vosaltres, que el Fill de l’home vindrà a l’hora menys pensada.”
L’Advent es lacrida a l’esperança, a estar a punt a viure amb intensitat cada moment de la nostra vida, a estar atents als signes dels temps i trobar cada dia el motiu per viure el Regne de Déu aquí i avui. No sabemla nostra hora, la de cadascú de nosaltres i l’Evangeli d’avui ens ho recorda , però no per que ho vivim amb por si no amb Esperança.
L’Advent és temps de vetlla , per començar el nou any liturgicdesperts , com el temps d’espera d’una mare davant una maternitat, amb la il.lusió d’una nova vida , així ens vol el Senyor , esperant la seva vinguda amb el cor despert i a punt de millorar la nostravida.
D’aquest Evangeli tambe crec que ens recorda la nostra finitud, ens recorda que estem de pas i que la nostra vida té un sentit diferent del que a vegades li volem donar. Hem de viure en totmoment atents al nostre entron i trobar cada dia un motiu per fer feliços els qui ens envolten.
Quan algú pateix una malaltia greu, que es veu la fi de mes aprop , es replanteja moltes coses i moltesprioritats, moltes vegades canvia la manera de viure i de relacionar-se , es reórdenen moltes coses i es dona importància a allò que realment la te. És un procés de gran creixement personal .
Veigl’Advent com un crit que ens vol desperts, i atents a viure la vida intensament. A canviar allò que ens pot ajudar a viure la nostra fe, a estar més a prop dels que ens estimen, a prop de qui ens necessita,a prop d’aquells que están sols…
L’Evangeli d’aquest diumenge ens inquieta i ens recorda que estem de pas. Fa pocs dies vaig viure la mort d’una amiga que ens ha deixat un testimoni de fe , de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El evangelio
  • evangelios
  • evangelios
  • Evangelio
  • Evangelio
  • Evangelio
  • evangelios
  • evangelio

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS