Events i protocol

Páginas: 6 (1393 palabras) Publicado: 2 de noviembre de 2014
ACTIVITAT 3
ORGANITZACIÓ DE CELEBRACIÓ DE LA VICTÒRIA DE MARTÍ PEÑA A MOTO GP
ORGANITZADA PER NORWOOD, FABRICANT DEL MOTOR DE LA MOTO GUANYADORA
OBJECTIU: Per una banda, el fet de celebrar aquesta victòria, fruit de la col.laboració de Norwood i l’equip del pilot català Martí Peña ajudarà a que es promoguin i reconeguin els esportistes i les empreses catalanes, fent veure que amb una apostaforta per la innovació, per part de l’empresa, i una oportunitat i confiança en el producte, donada per part de l’equip, a les empreses nacionals, es poden aconsseguir grans èxits. Investigació, innovació, treball d’equip i col.laboració són, en definitiva, els punts que es volen resaltar, tant de cara a aconsseguir un major suport de les institucions públiques, com de cara a les relacions ambaltres entitats relacionades amb el món del motor.
LLOC: El lloc triat no podia ser altre que el circuit de Montmeló. La proximitat d’aquest al Masnou, on s’ubica la fàbrica de Norwood, la seva gran reprensentativitat i importància dins el món del motor, així com unes instal.lacions sobradament preparades per aquests tipus d’actes (pàrquing, sales equipades i climatitzades, possibilitat decontractar el càtering al mateix circuit, fàcil accès…que amortizaran el preu del lloguer del lloc), el converteixen en el lloc ideal per celebrar aquest acte.
DATA: La bona temporada de Martí Peña fa que aquest ja sigui guanyador indiscutible del mundial dues setmanes abans de final de temporada, o sigui, a principis del mes d’octubre. Volem que la victòria encara estigui fresca a la memòria de la gent,però hem de tenir temps per preperar l’esdeveniment i convidar a algunes personalitats claus (la més important serà sens dubte el campió, ja que assegurar la seva assistència gairebé ens assegura la de la resta de convidats, pel que es tendrà una atenció especial i un seguiment personalitzat per a que ens confirmi que assistirà). La millor opció de data és el dimecres 26 de novembre, a meitat desetmana la premsa esportiva té menys noticies de les que parlar, i poden fer un millor seguiment de l’acte, i és més probable que les autoritats convidades puguin acudir. La temporada de Moto GP acaba a principis de novembre, i no volem fer l’acte al mes de desembre perque hi ha massa festes i dates assenyalades i coincideix amb l’arribada de molts premis esportius que podrien treure importància ala nostra celebració.
TIPUS D’ACTE: Optarem per un brunch informal, amb una entrega de reconeixements al pilot, a l’equip i a l’enginyer cap de Norwood.
INVITACIONS: Les invitacions s’enviaran via e-mail, ja que dona una imatge moderna, de rapidessa i mostra la integració total de les noves tecnologies a l’empresa. Alhora podem estalviar en papereria i certificats, i es pot adjuntar a lainvitació tota la documentació complementària corresponent (plànol de com arribar, ordre d’acte…). A més d’aquesta forma resulta més fàcil personalitzar les invitacions. S’especificarà que es tracta d’un brunch informal, on es pot portar acompanyant i es farà el seguiment dels convidats més importants:
El pilot Martí Peña, el conseller d’empresa i ocupació, el secretari general de l’esport de laGeneralitat, l’alcalde del Masnou (on es troba la fàbrica de Norwood), l’alcalde de Montmeló, el president de la Federació espanyola de motociclisme, el president de la Federació catalana de motociclisme i l’enginyer cap de motors de Norwood.
També convidarem al accionistes més importants de l’empresa, directius, una selecció de pilots de distintes cilindrades i històrics catalans, a presindets delsclubs de motociclisme més importants, als membres de l’equip de Martí Peña i empresaris del sector. En total calculam unes 50/60 persones.
CONTRACTACIÓ DE SERVEIS EXTERNS:
Personal: El càtering es contractarà al mateix circuit de Montmeló, inclou al personal necessari. Contractarem dos aparcacotxes, una persona encarregada del gusrdarroba, dues hostesses, una persona encarregada de la neteja i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • PROTOCOLO DE EPIDEMIOLOGIA I
  • PROTOCOLO DE INVESTIGACION I
  • Protocolo I Espitemologia de l complejidad.
  • Protocol A Corea Del Sud I A Hawaii
  • events
  • Events
  • Events
  • Taller de Investigaci n I Protocolo Autoguardado

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS