Evolució de la imatge i el vídeo

Páginas: 17 (4235 palabras) Publicado: 11 de abril de 2014
Evolució de la imatge i el vídeo
Introducció:
He triat aquest tema perquè des de petit m'han agradat els videojocs, i ara, en aquesta època de gran desenvolupament tecnològic, la imatge i el vídeo (que junts conformen els videojocs, tema que m'ha impulsat) han arribat a un gran nivell de qualitat. Ara, pareix que a la gent li sembla normal i pensen que això ha estat a aquest nivell des desempre. Per això he volgut investigar sobre aquest tema per a poder explicar-li a la gent com van ser les imatges (i per tant el vídeo) abans de la era tecnològica. Un exemple de que la gent ja no es dona compte de l'alt nivell que tenen les imatges, es el fet de que un joc de fa 2 mesos té uns “gràfics de merda” pel fet de que no té els que té el nou videojoc (que pot ser que les senyals de tràfices puguen llegir[per exemple], fet que no afecta a la jugabilitat) però per a la gent això ja és una enorme millora i fa que qualsevol cosa que no tinga aquest nivell no sigui “moderna”, i el mateix amb el suport, ja sigui càmeres o consoles. Però abans això no era així, encara que té una explicació racional:
Abans, quan la imatge era en blanc i negre, no existia el vídeo (i per tant elsvideojocs), tots els esforços es van enfocar en la millora de la qualitat de la imatge, quan aparegué el vídeo passà el mateix, fins a l'època actual, on ara totes les imatges són en HD (high definition). Als videojocs es va fer un recorregut similar, passant per totes les fases de les imatges i els vídeo.
Índex

1.Introducció.
2.Índex.
3.Orígens.
4.Primera foto (i el seu autor).
5.Desenvolupamentde les tècniques fotogràfiques.
6.Precursors del vídeo.
7.El primer vídeo/pel·lícula.
8.Raons per a la popularització del vídeo digital
9.Com es guarden la imatge i el vídeo digital.
10.El píxel.
11.Accesibilitat a través dels temps a aquesta tecnologia.
12.Evolució de la imatge i el vídeo aplicada als videojocs.
13.Conclusió (avantatges i desavantatges), opinió personal ibibliografia.

Orígens de la imatge

La pintura és una de les activitats humanes més antigues en la història de l'home, convertint-se en una de les expressions de major importància per definir i caracteritzar una època i la realitat que l'envolta. Els temes i motius són diversos i tenen una relació directa amb els autors i el temps que viuen, així com les tècniques, que han variat al llarg de lahistòria.
Les primeres imatges es troben en les pintures rupestres, on l'home reflectia la seva existència, en elles es troben els primers intents de plasmar la imatge, i la seva interacció amb l'entorn. La sensació de realisme ho obtenien per mitjà del volum, aprofitant la forma natural de la roca, amb moviment i policromía (diferents colors). Es creu que aquestes pintures complien un ritual màgic, queafavoria la cacera o els naixements.
Segles després, l'home (agrupat en societat), desenvolupa l'art pictòric amb representacions de la seva forma de convivència, les seves creences... Els egipcis pintaven les tombes dels seus faraons amb representacions mitològiques i escenes de la vida quotidiana, com la caça, la pesca, les seves celebracions…
En l'art Grec es poden veure els esports i jocsde l'època i els seus temes més recurrents eren els guerrers, les lluites i les danses.
Els romans decoraven les seves viles amb frescs de bodegons, mites, paisatges, naturaleses mortes, escenes quotidianes i retrats de la classe imperial. Al segle V la pintura cristiana adornava les esglésies amb la idea d'explicar la vida de Jesucrist, la Verge i els seus Sants.
Al llarg de la història s'hanvingut succeint diferents estils i mètodes artístics amb diferents finalitats, formant un nou llenguatge. Les obres d'art i les pintures transmeten les lleis de la comunicació per mitjà de signes i figures, expressant-se en la línia i el color, segons l'època.
Els moviments artístics revelen el desenvolupament de la societat en el seu creixement ideològic, social, en els seus valors morals,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Origen I Evoluci
  • Genètica i evolució
  • EVOLUCIÓ HUMANA I HOMÍNIDS
  • Evolució i Homínids
  • Darwin i la teoria de la evolució
  • Vídeo I Dir. RRHH
  • Video Foro I Savater
  • CMC: Redes: Genètica i evolució

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS