Evolució logotip marca Danone

Páginas: 2 (293 palabras) Publicado: 14 de octubre de 2014
Evolució del logotip de la marca Danone

El grup Danone és una multinacional francesa de productes alimentaris que té la seva seu a París (França). Està especialitzadaen productes làctics, sobretot en el seu famós iogurt.
L’empresa va ser fundada el 1919 per Isaac Carasso a Barcelona com una petita fàbrica que produïa iogurts. Va ser elnaixement del iogurt industrial a Espanya.
El nom de la marca ve donat pel diminutiu del nom del fill de Carasso, Daniel (“Danón” era el seu apel·latiu familiar).L’evolució dels seu logotip al llarg dels anys és la següent:



L’últim canvi que Danone va fer al seu logotip, va presentar una nova imatge corporativa amb una característicaprincipal: el gran somriure que subratlla el nom de la marca. La tipografia, el color i les aplicacions del logotip han estat estudiats i contrastats per obtenir com aresultat una nova versió que transmet salut, proximitat i universalitat.
El rejoveniment del logotip no suposa un canvi radical. De fet, es tracta d’una evolució cap a un impactevisual major i que pretén remarcar dos dels principals valors corporatius que té aquesta marca: el compromís amb la infància, reflectit en la lletra “e” final del noulogotip, que passa de majúscula a minúscula; i el compromís amb la Salut, manifestat en una expressió tan vital com és un somriure.
El fons es blau amb un degradat amb més llumal centre, les lletres blanques i de formes arrodonides, de pal sec, i se subratlla amb aquesta línia que simula una boca rient vermella.
Des de la seva creació la marcaDanone ha evolucionat adaptant-se als gustos de la població, tant en imatge com en qualitat i varietat de productes, tot per poder evolucionar i no quedar-se desfasats.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Logotipo y Marca
  • Marcas Y Logotipos
  • Marcas Y Logotipos
  • Trabajo Marca Danone
  • estrategia de marca de Danone
  • Diseño y Rediseño de marcas y logotipos
  • MARCA, ENVASE Y LOGOTIPO
  • Marca, Logo Y Las Diferentes Logotipos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS