Evolució i Homínids

Páginas: 3 (723 palabras) Publicado: 25 de octubre de 2011
Antonio Lazcano
No saben com s’ha produït l’origen de la Terra, només podem deixar-nos guiar per narracions evolutives, de la descendència de Darwin, o bé creure en el creacionisme.
Les 2 correntsper explicar l’origen de la vida són l’evolucionisme o el creacionisme.
L’Origen de les espècies, 1859
Darwin publica les seves idees introduint l’evolució de les espècies en el llibre i estableixcaracterístiques, que es va fixar en: la morfologia, la fisiologia i la distribució geogràfica.
L’Origen de la Vida, 1924
Proposa un origen heteròtrof de la vida on els 1ers éssers no podiensintetitzar els aliments com les plantes, si no que es van formar per nutrients al seu voltant. Diu que la atmosfera primitiva té una reductora, sense oxigen, per acumular elements orgànics i la sevaacumulació als oceans van provocar la sopa primitiva.
elements orgànics > sistemes precel·lulars > PRIMERES EVOLUCIONS > 1ers heteròtrofs on es trobaven bactèries anaeròbiques.
Els coacervatsMolècules col·loïdals envoltades d’una pel·lícula d’aigua. Té substàncies químiques a l’interior, i quan es va desenvolupant es separa de la pel·lícula d’aigua i forma una unitat independent i interactuaper l’entorn. A la sopa primitiva, hi ha metà, amoníac, aigua i diòxid de carboni, els coacervats es van formar per les condicions d’aquesta. Abans no hi havia capa d’ozó hi els raigs van provocar elscreixements d’organismes.
Els astrònoms...
-Van fer una prova d’un núvol de massa interestel·lar girant a gran velocitat, la temperatura va elevar-se i va explotar creant partícules, els planetes.-Troben en el medi interestel·lar: àcid sulfúric i anhídric i metà. Els elements de la Terra primitiva.
Murchison es un meteorit que va caure a Austràlia a l’any 1969. Es va calcular que tenia 4.600milions d’anys.
Tenia elements: aminoàcids com la glicina, alanina i àcid glutàmic. També alguns poc comuns com la isovalina i pseudoleucina. L’informe inicial diu que els aminoàcids eren...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Origen I Evoluci
  • Genètica i evolució
  • Darwin i la teoria de la evolució
  • Roques Sedimentarie I Evolució Geologica
  • Eta I Deia, Història I Evolució
  • CMC: Redes: Genètica i evolució
  • Evolució i significat de l'art cristià
  • Evolució I Origen De L'Esser Huma

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS