Evolució I Origen De L'Esser Huma

Páginas: 3 (525 palabras) Publicado: 2 de marzo de 2013
EVOLUCIÓ I ORIGEN DE L’ÉSSER HUMÀ

ORIGEN
L'evolució dels humans és el seguit de canvis que van sofrir alguns primats fins arribar a constituir l'actual espècie d'Homo sapiens sapiens. Els canvismés importants i, per això mateix, els més discutits, serien els relatius a l'aparició de la parla, el bipedisme i la fabricació d'estris.
Els éssers humans van aparèixer a la Terra fa més de 130.000anys durant el període Paleolític. Això va succeir després d'un llarg període d'evolució. En l'època, la Terra estava sumida en una era glacial, amb un clima bastant més fred que en l'actualitat(actualment estem en un període interglacial).
El gènere humà és un nouvingut a la Terra. No fa molt de temps que és aquí, en comparació amb la llarga existència del planeta, però sí més del que se solpensar. I periòdicament els científics segueixen trobant nous fòssils i fent nous mesuraments cada vegada més antigues.
Amb el pas del temps es van trobar restes òssies (ossos) d'éssers que no erentotalment humans, encara s'assemblaven més a aquests que als simis a causa de l'estructura del seu esquelet. Se'ls va cridar homínids, i representen una llarga sèrie d'espècimens que van seravantpassats (o branques col · laterals) dels moderns éssers humans.


HOMÍNIDS I PRIMATS

Els primats són un ordre de mamífers el qual pertany l’ésser humà. Tenen 5 dits, un patró dental comú i un primitiudisseny corporal. Els primers primats van aparèixer fa 65 milions d’anys.

Els homínids són grups de primats no arborícoles l’origen del quals se situa a l’Àfrica fa uns 7 milions d’anys. No totsels homínids són éssers humans, només ho són aquells que pertanyen al gènere homo.
Característiques:
- És desplacen en posició vertical bípeda
- Té el paladar en forma d’U
- Té unaugment cerebral degut a una dieta de contingut energètic.

ELS PRIMERS HOMÍNIDS

[pic]






Australopithecus ramidus: És l’hominid més antic que es coneix millor. Tenien les dents amb...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • L’ésser Humà: Evolució Biològica I Cultural
  • Origen I Evoluci
  • L'esser humà
  • L'esser humà i les seves relacions
  • LA NATURALESSA SOCIAL DE L'ÉSSER HUMÀ
  • Naturalesa de l'esser huma
  • Origen De La Vida I Evolució
  • Evolució De L Esser Humà

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS