evolución

Páginas: 2 (310 palabras) Publicado: 23 de agosto de 2014
EXERCICIS EVOLUCIÓ 1
1. a) Redueixen el nombre de fulles per evitar la deshidratació, ja que en els deserts hi ha molt poca aigua i que aquesta és l’única manera de detenir-ne.

b) La diferència dels gens dels diferents essers vius dins de la mateixa espècie fa que surtin plantes amb menys fulles i aquestes són les que s’adapten i es reprodueixentransmetent els mateixos gens a la descendència.
2.
CONCEPTE
PARÀGRAF
EXPLICACIÓ
ELEVAT POTENCIAL DE REPRODUCCIÓ
C
ELS BACTERIS ES REPRODUEIXEN MOLT DEPRESSA
VARIABILITATINTRAESPECÍFICA
A
HI HA MOLTA VARIETAT EN AQUESTS BACTERIS DINS LA MATEIXA ESPÈCIE
LLUITA PER L’EXISTÈNCIA
B
NOMÉS ELS MÉS RESISTENTS SOBREVIUEN ALS ANTIBIÒTICS

b) Dinsd’una mateixa espècie hi ha molta varietat i dins d’aquesta varietat n’hi ha “uns” que s’adapten millor a les condicions d’un medi que d’altres, per tant els que s’adapten millor sónels que sobreviuen de l’espècie i són els que es reproduiran i transmetran els gens amb aquestes mateixes capacitats.

3. Aquests animals no poden desenvolupar o involucionar ,sinó que és la diferència dels gens el que farà que un animal tingui o no unes característiques determinades.

4. Si, ja que els gens que van fer que aquests insectes fossindel mateix color que les branques van fer que els depredadors no es mengessin els que estaven camuflats. D’altra banda els que no estaven camuflats van ser devorats i no van podertransmetre aquestes característiques a la descendència per tant els camuflats van segui preservant-la.

1. Es basaria en la selecció natural que ha generat el medi a on viuen.2. Perquè una espècie no evoluciona per ella mateixa, és la selecció natural que hi influeix, només deixant els essers vius que han sortit diferents hi ha sobreviscut.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Evolucion
  • Evolucion
  • Evolucion
  • Evolución
  • Evolucion
  • Evolucion
  • Qué Es y Qué No Es La Evolución
  • Evolucion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS