Evolucion Del Diseño

Páginas: 3 (548 palabras) Publicado: 12 de marzo de 2013
Concepte de disseny:
La tecnologia de producció ha d'estar supeditada al disseny.
La fusió de l’estètica amb la tècnica i la producció de les seves manufactures, és per Dornbracht el resultat d'unareflexió de molts anys amb la neteja i l'espai en el qual les persones són el centre del disseny arquitectònic. Els aspectes merament funcionals del bany s'amplien tenint en compte la dimensió delsactes de les persones. El bany es converteix en una interfície entre l'usuari i els seus rituals.

Que entenem per disseny industrial:
Es demanen nous camins, noves connexions entre la tècnica i laforma. L’equip de disseny de Dornbracht ,Sieger Design posseeix des de fa poc un laboratori d'aigua propi per poder comprovar productes i prototips en condicions similars a la realitat en unasituació pròpia d'espai dins d'un espai. "Ens ocupem més del disseny de l'experiència i de l'ús, d’on sorgeixen nous requisits per a l'equipament apropiat del bany ".
El disseny de Dornbracht, que escaracteritza per precisió, proporcionalitat i concisió ", recapitula Michael Sieger, "s'ha concretat fins ara freqüentment com a combinació de formes cilíndriques i una boca d'aixeta en canya característica". Així de conseqüents i equilibrades es van realitzar aquestes formes fins a l'últim detall: per al dissenyador seria impensable elevar a dogmes els diferents motius de disseny o la suma de totsells.

Interpretacions sobre la definició, Industrial Desing:
Els conceptes de disseny i tècnica s’han convertit en un estil de vida
Dornbracht considera que l'activitat de les persones dins del banyva lligada a la creació, desenvolupament i humanització dels seus productes que amb la técnica aplicada busca resoldre les relacions formals i funcionals dels objectes produïts industrialment,mitjançant una expressió creativa i progressista.

Disseny i desenvolupament del producte:
La marca Dornbracht és sinònim de innovació i inspiració
En nombroses ocasions a dia d’avui aspectes de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Evolucion del diseño
  • EVOLUCIÓN DEL DISEÑO URBANO
  • Evolucion Vs Diseno Inteligente
  • EvoluciÓn del diseño grafico
  • Ensayo Diseño en evolucion
  • diseño contra evolucion
  • Evolucion Del Diseño Industrial En México
  • diseño historia y evolucion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS