Evolucion Humana

Páginas: 3 (715 palabras) Publicado: 28 de julio de 2014
Treball d’Evolució Humana

A presentar el dilluns 28 d’abril.


1. De les següents espècies que hem treballat a classe (Hispanopithecus laietanus, Australopithecus africanus,Paranthropus robustus, Homo habilis, Homo ergaster, Homo neanderthalensis i Homo sapiens), indica’n la cronologia (és a dir, quan apareixen en el registre fòssil i quan s’extingeixen), la zona on s’han trobatrestes fòssils (per exemple: Australopithecus afarensis s’ha trobat a Etiopia, Kènia i Tanzània) i les seves principals característiques.

Hispanopithecus laietanus: Els fòssil d'aquesta espècie esvan trobar a principis del segle XX a La Seu d'Urgell. S'han trobat altres restes a Can Llobateres (Sabadell), i altres part de Catalunya. Són una espècie àgil, herbícola i omnívor.
Australopithecusafricanus: Els primers fòssils van ser descoberts l'any 1924 a Taung, Sudàfrica. Altres fòssils van ser trobats a llocs com Etiòpia i Kenya. Els fòssils mostraven que eren animals bípedes. La sevamitjana de pes era uns 41 kg per els animals de sexe masculí i uns 30 kg per les femelles, amb una estatura de 1,50 metres. La seva capacitat craneal era de 480 cm3 a 520 cm3.
Paranthropus robustus:Aquest és un fòssil que va tenir lloc a la terra entre fa 2 i 1,2 milions d'anys. Els primers descobriments d'aquesta espècie van tenir lloc a Coopers, Gondolin, Kromdraai i Drimolen, que són llocs deSudàfrica. Tenien un gran aparell per mastegar, el seu rostre és aplatat i amb unes galtes més voluminoses.
Homo habilis: És una espècie de fòssil que va estar a Àfrica entre 1,9 fins 1,6 milionsd'anys a l'actualitat. S'han trobat fòssils d'aquests a Tanzània i Kenya. Les característiques que destaquen d'aquests són el seu crani més rodó, els seus molars més grans i el esmalt més gruixut il’absència de diastema.
Homo ergaster: Es creu que va viure entre 1,75 fins a un milió d'anys a l'actualitat. Els primers fòssils van ser trobats al 1975 a Kenya. El crani d'aquesta espècie és menys...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • evolucion humana
  • la evolución humana
  • La evolución humana
  • evolucion humana
  • LA EVOLUCION HUMANA
  • Evolucion Humana
  • La Evolucion de la Humanidad
  • Evolución humana

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS