Evolució Del Impacte En El Paisatge De La Relació Medi-Societat

Páginas: 2 (272 palabras) Publicado: 16 de octubre de 2012
L’EVOLUCIÓ DE L’IMPACTE EN EL PAISATGE DE LA RELACIÓ MEDI-SOCIETAT

L’activitat humana sobre el medi ha anat creixent en l’impacte paisatgístic, sobretot amb l’agriculturai la ramaderia ja que es van començar a talar arbres i molts boscos van desaparèixer.

També la industrialització i les manifestacions urbanístiques amb l’aparició defàbriques i els edificis pròpis de les ciutats han tingut una forta influència en l’impacte en el paisatge. A més a més, amb la societat industrial, hi ha hagut la necessitat del’utilització d’energia per les indústries i el consum de la població, aquestes han provocat l’explotació de mines, muntanyes i subsòl per obtenir combustibles com el carbó i elpetroli. Aquesta explotació també té conseqüències negatives en l’entorn i el paisatge.

A causa de la urbanització els edificis i les infraestructures relacionades amb lacomunicació han anat en augment i són un dels grans factors que impacten en el paisatge.

En el sector terciari l’impacte en el paisatge està relacionat amb la construccióde les infraestructures relacionades amb el turisme com hotels, restaurants… sobretot als llocs turístics més massificats.

Podem veure una evolució del paisatge i del’activitat humana sobre aquest ja que el paisatge és totalment diferent al de fa uns anys enrera. Actualment, trobem grans ciutats urbanitzades, grans xarxes de comunicacions,presència de polígons industrials i cada cop tenen menys importància els camps de conreu que eren els protagonistes en l’antic paisatge català i espanyol.

Les activitatshumanes han dut a terme una millorar en el nivell de vida i la comoditat, pero han influït negativament en el medi natural, ocasionant un canvi dràstic en el paisatge.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El medi i la societat
  • El medi i la societat
  • impacto de los medios
  • Impacto De Los Medios
  • EVOLUCI N DE LOS MEDIOS DE TRANSPORTE
  • Adolescentes y su relaci n informada ante los medios
  • Relaci n entre la tica Hombre y medio
  • La publicidad en los medios y su impacto

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS