examen latín

Páginas: 3 (547 palabras) Publicado: 14 de noviembre de 2013
El món de cada dia

LES XIFRES DE LA DELINQÜÈNCIA
El tema d'aquest assaig és dir que la seguretat ha esdevingut bastant il·lusòria als carrers, a les cases, etc. i que convindria puntualitzar eltema, i desdramatizar-lo ja que no es tan greu com sembla però que la facilitat que ens donen els mitjans de comunicació per enterar-nos de les notícies de llocs de tot arreu fa que semblen mésabundants.

OBSERVACIÓ D'UN VOYEUR
S'esmenta l'importància de l'aparença física i com a través del temps se li ha anat incrementat l'importancia que se li dona. S'intenta explicar aquesta idea a travésde l'exemple de que anar a una platja pot resultar més o menys agradable depenent de la qüalitat de les vistes i no rpecissament paisajístiques.

DEL CIRC
Es critica els riscos i l'esforç que fantots els membres que formen un circ i la mala concepció que te la gent d'aquestos “artistes” que hi treballen. Es critica la poca importància que s'els dona a aquestos treballadors que es juguen la vidadia a dia per entretindre a les persones i la falta de comprensió per part dels espectadors que no paren a pensar en tots els riscos als que els artistes estan expostos.

RÀPIDA TEORIA DEL PORROL'autor diu que li apassiona “l'espectacle del porro” i açò ho diu de forma sarcàstica per la exageració que provoca en els seus consumidors. Nomena que es mentida que amb un simple porro els fumadorshi puguen arribar a tindre èxtasi (alucinacions) i insisteix en què la droga no es la que provoca aquesta sensació sino la forma en la que cada consumidor la interpreta uqan pren la drogaIMPORTÀNCIA DEL CARRER
S'esmena com ha caigut en desús la importància del carrer, mitjançant un relat de quan l'autor era menut, aquest insisteix en l'idea de que la societat ha canviat i que ara tot el món teuns llocs establits per a anar. Es diu que res es com abans on sols en estar al carrer podies trobar algú a qui coneixer i amb qui passar l'estona.

EL TEMPS I EL MENJAR
S'hi parla dels...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Examen Latin
  • examen latin 4º eso
  • examen de latin
  • Examen latín 4 eso
  • Examen gegrafia américa latina
  • Primer examen de raíces griegas y latinas.
  • Latin
  • Latin

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS