Exemple de text predictiu

Páginas: 3 (691 palabras) Publicado: 19 de abril de 2015
Text predictiu de la Mariona.

La meva companya de classe, tot i que fa poc temps que la conec, l’he tractat prou com per saber com és la seva personalitat.

La Mariona té un caràcter tranquil ihonest tot i que sempre ho afronta tot amb molta alegria. No li agrada buscar problemes i sempre que n’hi ha hagut a classe, ha buscat la manera més eloqüent per tal de resoldre’ls. Moltes persones quela coneixen la consideren divertida i extrovertida i sense por a l’hora de fer relacions noves. Té ganes de passar-s’ho bé tot i que mai deixa de banda els estudis ni la família, ja que se l’estima ambbogeria. La seva passió són els animals, als quals els té un gran afecte. Sabent tot això penso que mai tindrà problemes per aconseguir tot allò que es proposi.

Atès que és una gran estudiant,sobretot en ciències, el més probable és que s’inclini pel batxillerat científic on treballarà les matèries que més li agraden; i si Déu vol, segurament les realitzarà a l’institut públic X, degut a queel seu germà ja ha estat alumne del mateix centre.

Quan ella ja hagi finalitzat el batxillerat i la selectivitat, és probable que tregui la nota suficient per tal d’accedir a la Universitat deBarcelona per cursar la carrera de veterinària d’animals de granja o de companyia, però en cas que la nota no fos suficient, ja té pensat un pla B amb dues opcions: estudiar la carrera d’auxiliar deveterinària o bé anar-se’n a la Universitat de València per cursar la carrera de veterinària.

En el món professional, no buscarà ser una reconeguda veterinària de la gran ciutat (on fins i tot podría tenírel seu propi anunci televisiu) sinó que el més probable és que faci realitat el seu somni i se’n vagi a viure als afores d’un poble, en una granja amb grans parcel·les i amb molts animals idonar-los-hi afecte. Allà mateix, podrà tenir-hi una consulta on curar i rebre les visites de les persones que hi acudeixin amb els seus animals i bèsties de companyia.

La Mariona, al tenir un carácter...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • text predictiu
  • TEXT EXEMPLE
  • Exemple Compta3
  • Exemples De Corrupció
  • Exemplos De Atividades Educação Alimentar
  • Empreses Societ Ries Exemple
  • Exemples Puntuació Català
  • Exemple de comentari literari

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS