EXERCICI CONTROL NO PRESSUPOSTARI

Páginas: 2 (440 palabras) Publicado: 23 de mayo de 2015
EXERCICI CONTROL NO PRESSUPOSTARI

Exercici 2

L'hotel Wellington està situat a Tarragona i consta de 8 plantes amb 20 habitacions per planta i 2 plantes de salons, (4 salons per planta). A part, téla planta baixa.

L'ocupació de l'hotel entre setmana és del 95% i el cap de setmana del 80% i la rotació de les habitacions entre setmana és del 20% i el cap de setmana del 15%.

Per netejar leshabitacions de sortida es triga 15 minuts i les habitacions de neteja diària 10 minuts.

Les zones nobles de cada planta (tant les plantes d’habitacions com les de salons) es netegen a primera hora delmatí i hi dedicarem 3 hores diàries per planta.

Al hall, la recepció i la cafeteria situats en la planta baixa es dediquen 3 hores a primera hora i 2 hores a última hora de la tarda.

Els salons esrepassen tots els dies dedicant 4 hores per planta. Entre setmana s'utilitzen el 100% dels salons i els caps de setmana el 25%, quan hi ha hagut activitat trigarem 2 hores a netejar cada saló.

Calculales cambreres que haurem de contractar tenint en compte que lliuren 2 dies a la setmana i que necessiten una hora diària per organitzar el treball i gestionar l'estoc del magatzem. Tenen una jornadalaboral de 8h.

Ejercicio 2

El hotel Wellington está situado en Tarragona y consta de 8 plantas con 20 habitaciones por planta y 2 plantas de salones, (4 salones por planta). Aparte tiene la plantabaja.

La ocupación del hotel entre semana es del 95%y el fin de semana del 80% y la rotación de las habitaciones entre semana es del 20%y el fin de semana del 15%

Para limpiar las habitaciones desalida se tarda 15 minutos y las habitaciones de limpieza diaria 10 minutos.

Las zonas nobles de cada planta (tanto las plantas de habitaciones como de salones) se limpian a primera hora de la mañana ydedicaremos 3 horas diarias por planta.

Al hall, la recepción y la cafetería situados en la planta baja se dedican 3 horas a primera hora y 2 horas a última hora de la tarde.

Los salones se...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • CONTROL PRESSUPOSTARI
  • Exercicios
  • Exercicio
  • Exercicios MIU
  • Exercicio físico
  • Exercici Físic
  • Exercici Processadors
  • EXERCICIO AUTOEVALIABLE

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS