Exercici Zara

Páginas: 2 (355 palabras) Publicado: 17 de octubre de 2013
Investigació de mercats
1. Quines son les necessitats d'investigació d' Inditex?
Les necessitats d'investigació d' Inditex són descobrir quines són les tendències actuals per a la confeccióa curt termini de la seva roba i així estar sempre a la moda.
2. Quins tipus d'investigació utilitza Inditex per a obtenir la informació?
Per a obtenir la informació Inditex utilitza un tipusd'investigació exploratòria: van on tinguin que obrir noves tendes i busquen quines són les tendències de la zona, si els seus models s'adaptaran als gustos d'aquella societat, o si són ells els que han defer canvis en els seus productes per a adaptar-los als gustos de la societat.
3. Quan els empleats de Zara miren els aparadors i entren dins de les botigues de la competència, quin component del"marketingt information system" estan utilitzen?
Estan utilitzant la Intel·ligència de Marketing: És a dir, estan obtenint i analitzant la informació que està disponible per al públic sobre la sevacompetència per a ajudar a prendre les seves decisions.
4. Quan els encarregats d'àrea geogràfica es fixen en la gent que camina pel carrer, quins tipus de dades estan generant?
Al tractar-se deinvestigació per observació, estan utilitzant dades primàries, ja que són ells mateixos els que les extreuen de la seva pròpia informació i és per a un propòsit específic.
Aquestes dades també sónqualitatives, ja que es fixaven en quin tipus de roba portava la gent, per a conèixer quines són les tendències del territori i així confeccionar els seus productes de manera similar i seguint la moda de lazona per a que tinguin èxit.
5. Com s'utilitza la informació obtinguda pels comercials d'àrea?
Els comercials d'àrea han d'interpretar la informació obtinguda i treure conclusions per a
informar a lagerència de l'empresa. Per això han de presentar la informació rellevant que
trobin útil per a la pressa de decisions, és a dir, trien quins són els tipus de peces que es
vendran, les talles,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Exercicios
  • Exercicio
  • Zara
  • Zara
  • zara
  • EL ZAR
  • Zara
  • Zara

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS