Exercicis 1

Páginas: 3 (602 palabras) Publicado: 30 de abril de 2015
EL JOC INFANTIL I LA SEVA METODOLOGIA
7. Explica els mecanismes d’assimilació, acomodació i equilibrament de Piaget i indica quina importància tenen en l’evolució del joc infantil.
Segons Piaget hihan tres maneres en les que les persones interaccionen amb la realitat.
L’assimilació explica la manera per la qual les persones integren nous elements als seus esquemes mentals preexistents,explicant el creixement o canvi qualitatiu d’aquest.
L’acomodació és la modificació de la ment en rebre un nou estímul per aprenentatge, és a dir, com canvia el coneixement ja adquirit amb cada nou saber.L’equilibrament tracta de que els organismes regulen el seu comportament o reacció al medi per ajustar-lo a les noves informacions adquirides.
Sense cap d’aquests mecanismes el nen no evoluciona niaprèn ja que segons Piaget l’infant desenvolupa les seves estructures cognoscitives quan es relaciona amb l’entorn mitjançant les experiències que va vivint.
8. Seguint Vygotski, què significa que elsjocs són transmissors de cultura?
Segons Vygotski els jocs són transmissors de cultura perquè és la manera en que els nens aprenen d’una manera tranquil·la els valors i les petites coses del dia adia. Com per exemple quan un nen juga a ser cuiner i experimenta i valora el que és ser-ho.
9. Defineix el concepte zona de desenvolupament pròxim que apareix a les teories de Vigotski. Què significaque el joc crea contínuament zones de desenvolupament pròxim?
És el camí que l’infant a de recórrer entre el que ja sap i el que pot arribat a aprendre si té els medis i les circumstancies adequades.Vol dir que el joc crea contínuament un aprenentatge en el nen i ha de solventar problemes ja sigui amb les seves capacitats o amb l’ajut d’algú.






10. Completa la taula següent indicant, per ordrecronològic, els autors i la síntesi de les seves teories sobre el joc estudiades en aquesta unitat.
Teoria de la potència supèrflua. Friendrich von Schiller (1759-1805). Aquesta teoria explica que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Exercicis Unitat 1
  • EXERCICIS SAC 1
  • Solucions Exercicis 1bat Redox 1
  • Exercicis Adicionals 4t Eso Unitat Final 1
  • 1605 EXERCICIS VOCABULARI CAFE MARINA 1
  • EXERCICIS DISTRIBUCIO NORMAL 2014 15 1
  • EXERCICIS MAQUINES DE CC 1
  • exercicis

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS