exercicis impostos

Páginas: 2 (480 palabras) Publicado: 24 de abril de 2013
1. La Sra. Garcia té una nòmina de 1.400 euros mensuals repartides en 12 pagues i li apliquen una retenció de l’IRPF del 12%. També té dret a unes deduccions de 1.200 euros de la seva quotatributària. Calcula la quota íntegra i la quota liquidable que haurà de pagar a la Hisenda Pública la Sra. Garcia.

2. En el rebut del gas del Sr. Matínez es factura la quantitat de 33,55 euros, més un 21%d’IVA. Calcula la quota tributària de la factura i el total de la mateixa.

3. En Robert i la Cèlia volen comprar un pis nou. Després de regatejar amb el propietari pacten un preu de 150.000 euros.Després d’acordar la compra volen calcular el valor total de la compra del pis.
Quina és la base imposable per la compra de la vivenda? Quina és la quota tributaria que hauran de pagar per la compra delpis si es tracta d’una operació subjecta al 10% d’IVA? Quin és el preu total del pis?

4. Unes inundacions han provocat danys materials abundants a una zona,per la qual cosa l’Administració, per aajudar a reparar el perjudici causat, ha aplicat diverses mesures, entre les quals es troba una reducció temporal del 40% sobre la base imposable a efectes de l’IBI. La base imposable d’una de lesvivendes afectades és de 50.000 euros.
Quina serà la quantia de la base liquidable una vegada aplicada la reducció? Quina serà la quota tributària que s’haurà de pagar de l’IBI si la vivenda estàsubjecta a un tipus impositiu de l’1%? Quina seria la quota tributària que s’hauria de pagar sense la reducció aplicada?

5. L’empresa Vol SL ha facturat els imports següents amb les següents subjeccionsa l’IVA.
a. 55.000 euros subjectes al 21% d’IVA.
b. 30.000 euros subjectes al 10% d’IVA.
c. 14.000 euros subjectes al 4% d’IVA
Calcula la liquidació de l’empresa Vol SL.
6. L’empresa Torras SAha facturat durant l’exercici del 2012 800.000 euros. Si no té dret a cap tipus de deducció quina serà la seva base liquidable i la quota tributària amb una subjecció del 30% en l’Impost de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Impostan
  • exercicis
  • Els Impostos
  • Impostos de guatemala
  • Impostancia de materiales
  • solucions de exercicis
  • Exercicis Proposats
  • Exercicis tecnologia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS