Exercicis M3 UF1 Full 4

Páginas: 2 (344 palabras) Publicado: 29 de octubre de 2015
Fes un programa que et permeti afegir a una llista els 15 primers termes de la successió de Fibonacci. (1, 1, 2, 3, 5, 8,...). us recordo que la successió de Fibonacci compleix quecadascun dels seus termes (a partir del 3r) és igual a la suma dels dos anteriors:
1, 1, 2 (= 1 + 1), 3 (= 2 + 1), 5 (= 2 + 3), ...
Fes un programa que creï una llista de 100 números aleatorisentre l’1 i el 1000 (ambdós inclosos). Un cop creada, mostri el contingut i després l’organitzi de forma que estiguin junts tots els parells i tots els senars. Finalment tornarà a mostrarel contingut de la llista. Per fer això pots utilitzar dues llistes auxiliars de noms senar i parell.
Fes un programa que carregui una llista amb 1000 lletres majúscules generades de formaaleatòria i que després compti quantes vegades apareix cada lletra a la llista. Els codis ASCII de les majúscules van del 65 per la A al 90 per la Z.
Fes un programa que ens demani unallista de números enters i ens digui si aquests números segueixen una progressió aritmètica, una progressió geomètrica o res. Exemples: [2, 4, 6, 8] és una progressió aritmètica (cada termeés igual a l’anterior més 2); [2, 6, 18, 54] és una progressió geomètrica (cada terme és igual a l’anterior multiplicat per 3).
Fes un programa que ens demani una llista de números enters iens informi de si es compleix que la seva mitjana aritmètica i la seva moda són iguals. Recordeu que la mitjana aritmètica és la suma dels valors dividida pel número de valors de la llista,mentre que la moda és el valor que més es repeteix.
Exemple: [2, 3, 1, 2, 2]
Mitjana aritmètica = (2 + 3 + 1 + 2 + 2) / 5 = 2
Moda = 2
Fes un programa que et permeti eliminar elsvalors que es repeteixin a una llista.
Fes un programa que et demani un número enter positiu i et calculi la seva expressió binària. Així per exemple, pel número 20 el resultat seria 10100.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Solucions Exercicis Llibre En Pdf Bloc 4
  • Los Sims 4 PC Full Espa Ol
  • exercicis
  • M3
  • Fuller
  • Full
  • Re: Tom Clancy's End War
  • Full

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS