Existente

Páginas: 2 (336 palabras) Publicado: 2 de enero de 2013
Un circuit pneumàtic és un conjunt d'elements que aprofiten l'energia de l'aire comprimit per fer un treball.
Els cilindres de simple efecte fan un treball només en una cursa del cicle iretornen a la posició inicial mitjançant una molla. Poden ser d'èmbol o de membrana.
Els cilindres de doble efecte fan un treball en els dos sentits de la cursa, és a dir, tant en l'avançament comen el retrocés.
Les vàlvules són els dispositius de comandament que serveixen per dirigir i controlar la circulació de l'aire comprimit.
Les vàlvules distribuïdores són dispositius decomandament que dirigeixen l'aire comprimit cap als elements de treball utilització).
Les vàlvules de bloqueig tallen el pas de l'aire comprimit en un sentit i permeten que circulin en el sentitcontrari.
Les vàlvules antiretorn són les vàlvules de bloqueig més simples. Desplacen el dispositiu de tancament, que venç la resistència d'una molla. En disminuir la força, el dispositiu detancament torna a tancar el pas d'aire. Ex. Rodes bicicleta, olles a pressió.
Les vàlvules selectores mòdul o tenen dues entrades i una sortida. En rebre aire per una entrada, l'elementmòbil del seu interior es desplaça tancant l'altre entrada i deixant passar l'aire a la sortida. Si reben aire per els dues bandes al mateix temps, la sortida es bloqueja. Es fan servir percomandar, alternativament, elements pneumàtics des de dos punts. Ex. Portes bus
Les vàlvules de simultaneïtat mòdul y tenen dues entrades d'aire i una via d'utilització. Només hi ha aire ambpressió a la via d'utilització quan les dues entrades reben aire comprimit. Si només arriba aire a una de les entrades, el pas de l'aire a l'aire via queda bloquejat.
Les vàlvules de flux oreguladores de cabal controlen al quantitat d'aire comprimit que circula (cabal). Aquestes vàlvules, també conegudes com a vàlvules d'estrangulació, permeten regular la velocitat dels cilindres....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Existencias
  • Las Existencias
  • Existencias
  • existencia
  • Mi existencia
  • existencia
  • Mi Existencia
  • La existencia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS