Expectativas

Páginas: 2 (339 palabras) Publicado: 8 de enero de 2013
|
He de dir que les expectatives que tenia al començament del curs, actualment s’han complit la majoria. El meu objectiu principal envers aquesta assignatura era poder adquirir els coneixements icontinguts necessaris per a poder desenvolupar un projecte educatiu pas per pas, ja que fins aleshores durant el grau havíem portat a terme diversos projectes, però encara no ens havien explicat lametodologia a seguir en projectes específics. A més només havien vist un model únic de projectes, que es el general, i un cop acabada aquesta assignatura puc dir que hem pogut observar i elaborar un noumodel de projectes educatius.
A més al començament del curs i durant aquest, se’ns va facilitar tot un seguir de recursos, models de projectes els quals anaven lligats a la realització final delsprojectes educatius que hem hagut de realitzar.
A més em pogut veure de manera mes propera diferents projectes, per tant, un altre de les meves expectatives, que era utilitzar mes la vessant pràcticai no tant la teòrica, com s’ha fet en la majoria d’assignatures al llarg del grau, també s’ha resolt.
Però, també he d’afegir que m’hagués agradat que en el procés de realització del projectese’ns hagués establert les diverses pautes a seguir en aquesta construcció, així com també que el professor hagués pogut solucionar els problemes amb els que ens anàvem trobant de manera mes fàcil.
A més,a classe m’hagués agradat conèixer altres recursos tecnològics, ja que molts d’ells s’han anomenat, però no s’han investigat ni explicat detalladament. Moltes vegades a classe, he sentit curiositatja que es citaven certs programes que eren inexistents per a mi, per tant, m’hagués agradat tractar-los de manera mes profunda.
Per últim, a nivell general, he de dir que ha estat una assignatura enla qual he pogut adquirir molts coneixements i habilitats envers els projectes educatius i amb el grup de treball he intentat mostrar la meva perspectiva i punts de vista en tot moment, per així...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • expectativas
  • expectativas
  • Expectativas
  • expectativas
  • expectativas
  • expectativas
  • las expectativas
  • Expectativas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS