Expectatives Pra Ctiques

Páginas: 3 (548 palabras) Publicado: 29 de abril de 2015






















Àngels Mitjans Solsona

Universitat de Lleida
Facultat de Ciències de l’Educació
Pràctiques III
Nayra Llonch Molina

20 de febrer de 2015




Durant aquests cursos a laUniversitat de Lleida he pogut aprendre molts aspectes entorn a l'Educació, però crec que la major oportunitat que se'ns dóna per aprendre és el fet de poder realitzar el període de pràctiques.

En el meucas, es tracta d'un període molt especial no només pel fet de tornar a assistir a una escola i veure en persona com es desenvolupen les classes, conflictes del dia a dia, etc., sinó perquè vaig arealitzar les meves pràctiques en un país diferent al meu, amb una llengua diferent...

Realment, penso que el meu anterior període de pràctiques va ser un gran avanç en el meu aprenentatge i en eldesenvolupament de les meves competències com a futura professora. Tot això va ser possible gràcies a la tutora al centre de pràctiques al qual vaig acudir, ja que des del primer dia em va donar la granoportunitat de poder interactuar de forma activa a l'aula realitzant cada dia alguna matèria diferent i portant a terme el projecte de medi durant 14 sessions.

Crec que totes les meves competències estanencara per desenvolupar-se al cent per cent, per això la meva major expectativa és progressar en elles. Algunes van començar a avançar durant el primer curs amb la teoria de classe i unes altres, comla meva competència d'aprendre a aprendre (perquè al meu entendre no solament l'haurien de desenvolupar els alumnes, sinó també els mestres) va avançar molt durant el meu anterior període depràctiques, doncs dia d dia anava millorant la meva forma de realitzar les sessions gràcies a aprendre dels meus errors amb l'ajuda de la meva tutora i dels alumnes.

Quant als meus punts febles i els meuspunts forts, penso que els meus punts forts són la perseverança i la capacitat d'adaptar-me a les situacions. Crec que no hauríem de tenir idealitzat un tipus d'alumne perquè ens hem d'adaptar a cada...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • PLACES PRA CTIQUES 14 15
  • prae
  • prae
  • Prae
  • Prae
  • PRAA
  • Praes
  • Prae

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS