experimentem l'adolescència

Páginas: 2 (380 palabras) Publicado: 8 de febrero de 2015
Experimentem l’adolescència:

Al posar les nostres idees en comú ens vam adonar de que l’adolescència és més fàcil parlada amb persones de confiança.

En primer lloc pensem que l’ambient i elcontext en el que ens trobem influeix molt en la nostra personalitat, tant en la manera de ser com la d’actuar. Per exemple; En un ambient d’un grup de gent rebel una persona tranquil·la, innocent iacostumada a portar una vida senzilla, al integrar-se, la pressió del grup fa que aquesta canvií en molts aspectes (físics, personals i socials). Les xarxes socials també influeixen en la popularitat dela persona.

Hem coincidit en que és una etapa on aprenem dels errors ja que si fem alguna cosa errònia tenim als pares i a persones que ens envolten que ens poden ajudar i dirigir pel camícorrecte, així les conseqüències ja estan mentalitzades quan les fas en una edat més avançada.

En relació amb els pares, sempre pensem que ens volen portar la contrària però en realitat ens volen ajudari som nosaltres els que fem de la vida un drama. Nosaltres som els que pensem diferent ja que ells ens tracten com a la seva època o com si encara no haguéssim crescut. Generalment sempre volem anaral ritme dels demés i ells han d’entendre que cada any les coses s’avancen i ens hem d’avançar juntament amb tothom per no estar al marge de la societat adolescent.

A l’adolescència els canvisd’humor són molt freqüents i radicals. Nosaltres per exemple ens han sorgit moments d’ira i de contradicció cap als altres com també moments de diversió, felicitat, alegria i excitació.Generalment les drogues no ens criden l’atenció, però si que hi ha algunes que ens interessen i que són principalment les que estan al nostre abast, el tabac i l’alcohol. Com tenim curiositat per experimentar,provar coses i noves sensacions, el sexe també és un dels temes que més ens interessen, principalment perquè ens sorgeixen un dubtes, canvis físics i atracció per les persones. Les nostres...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Què és l’adolescència
  • Desenvolupament en l'adolescència
  • L'adolescència
  • L'adolescència
  • Pac 3 El DesEnvolupamEnt En l'Adolescència
  • Processos físics en l'adolescència
  • Identitat personal i relacions socials durant l'adolescència
  • Experimentem amb plantes

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS