EXPIACIÓN

Páginas: 4 (994 palabras) Publicado: 9 de enero de 2015
EXPIACIÓN
Activitat 1. analitza l'argument d'una pel·lícula.
2.Recorda l'argument i escriu-lo.
Briony, una nena d’uns13 anys futura novel·lista amb una imaginació desbordant, al mal interpretarunes accions del jardiner cap a la seva germana. Acusa Robert, d'un delicte que no ha comès. Això comporta greus conseqüències per al noi que és empresonat i apartat de Cecilia, la germana de Briony.Al cap d’un temps, Briony comprèn l'error que va cometre però és tard per solucionar-ho. Cecilia ha trencat les relacions amb la seva família i Robert és a França lluitant en la guerra.
3.Explica comes cada personatge, com es diu i quin actor l'interpreta.
Keira Knightley (Cecilia Tallis), James McAvoy (Robbie Turner), Romola Garai (Briony Tallis), Brenda Blethyn (Grace Turner), Vanessa Redgrave(Briony Tallis adulta), Patrick Kennedy (Leon Tallis), Benedict Cumberbatch (Paul Marshall), Juno Temple (Lola Quincey)
4.Qué consideres el més important en el teu record de la pel·lícula?
El quemés recordo de la pel·lícula és el fragment en que Briony mal interpreta les accions de Robbi cap a la seva germana Cecilia, ja que és aparti d’ací on es comença a desenvolupar la historia.Activitat 2 Analitza tècnicament una pel·lícula.
1.Fes una fitxa técnica.
Director: Joe Wright
Productor: Coproducción GB-USA; Working Title Films / Universal Pictures / Studio Canal / Relativity MediaActors principals: Keira Knightley, James McAvoy, Romola Garai, Saoirse Ronan, Vanessa Redgrave, Brenda Blethyn, Juno Temple, Patrick Kennedy i Benedict Cumberbatch.
Director de fotografia: SeamusMcGarver
Any: 2007
Premis: 2 Globus d'Or: Millor pel · lícula drama, banda sonora. 7 nominacions; 2 Premis BAFTA: Millor pel · lícula, disseny de producció. 14 nominacions
Autor de la música: DarioMarianelli
2.Anàlisis del llengutge cinematogràfic:
L’escena comença quan la nena mira per la finestra de la seva habitació, veu un inceccte i la nena s’espanta. Aleshores es fixa i veu a la seva...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Expiacion
  • LA EXPIACION
  • Expiación
  • EXPIACION
  • Doctrina de la Expiación
  • La Expiacion De Cristo
  • noche de la expiacion
  • Teorias De La Expiacion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS