Exposició telèfon mòbil

Páginas: 2 (280 palabras) Publicado: 26 de enero de 2014
Móvil ThL W200
El mòbil ThL W200 es un terminal xines diferent als demès, molta gent associa aquests terminals amb baixa qualitat, ja que no son gaire coneguts,però no es així ja que resulta ser tot el contrari.
Especificacions tècniques
Dimensions i pes: Mida de 6.5 x 15 cm i un pes de 152 grams.
Pantalla: Te 5polzades i una resolució HD.
Emmagatzematge: té una memòria interna de 8 GB, però deixa només 1 GB per a aplicacions.
Bateria: la capacitat de la bateria és de 1750 mAhCàmera: disposa de dues càmeres, una posterior de 8 megapíxels que permet gravar vídeo en HD i una davantera de 5 megapíxels.

Aspecte positius
Pantalla: estemdavant d'una bona pantalla, com em dit consta de 5 pulzades.
Disseny: Sense tenir un disseny espectacular , compta amb unes línies mica diferents al que estemacostumats . El que dóna un toc diferent al terminal xinès és la seva idea de tot pantalla , alguna cosa que ofereix el terminal en color negre i que li dóna un aireelegant que no sol ser habitual .
Rendiment: no és el millor rendiment que podem trobar, però per 200 euros estem davant d'una gran alternativa, que funciona d'unamanera més que correcta.

Aspectes negatius
Memòria d'emmagatzematge: Consta de 8 GB, on a primeres semblarien més que suficients però si el que vols es insta-larmoltes aplicacions, et pots quedar curt.
Càmara: sense ser una mala càmera no estem davant d'una gran càmera , funciona bé en condicions externes bones , com gairebétotes les càmeres però quant volem fer fotografies amb poca llum, enfrontem a captures amb poca llum el terminal pateix i veiem molt soroll en les preses .
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ventajas y desventajas de los telefonos mobiles
  • TELEFONOS MOBILES
  • Evolució Del Telèfon Mòbil WORD
  • mobile
  • Mobiles
  • Mobiles
  • Mobile
  • Mobiles

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS