Exposicion oral Machimo en un libro

Páginas: 2 (313 palabras) Publicado: 2 de diciembre de 2014
Anàlisis d’un gravat

Aquest gravat testimonial te una intenció molt marcada, que es la d’informar la societat de la època. Es un de font primària i del segleXVIII ja que es reflexa el absolutisme de la època. El autor d’aquest gravat testimonial es anònim i ho va fer per que la gent sàpigues en un futur en les condicionsque estava el poble i també per fer crítica a la societat de la època. S’explica molt concretament la societat de la època i les diferencies entre els diferentsestats socials a la França absolutista del segle XVIII.
En aquest gravar es poden veure els diferents estaments del la època d’una manera molt clara. Hi ha una escala ia cada esglaó hi ha un estament social, al esglaó mes alt hi ha un noble amb la espassa i el barret característic representant a la noblesa juntament amb el escut deFrança, al segon esglaó esta el clero representat amb un cura i per últim, al terra esta el poble, que esta reflectit com un home desnodrit, prim i amb una grancarrega social.
El home que simula el poble, esta essent atacat per un mico i un gos, que eren les mascotes que tenien els nobles de la època ja que tenir un micodonava molt de prestigi, aquest atac simula els impostos que els nobles feia pagar al poble i que els estava debilitant
La frase que hi ha al peu i de la frase vol dir“ això no durarà per sempre” i es refereix a que la societat en algun moment de la historia deixarà de ser així i serà una societat sense estaments.
Per últim valdestacar la llàntia que te el poble a la mà, jo crec que es refereix a la il·lustració i que gracies a ella donarà llum a la societat o alguna cosa per l’estil.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • exposicion oral
  • exposicion oral
  • EXPOSICION ORAL
  • exposición oral
  • la exposición oral
  • Exposicion oral
  • La Exposición Oral
  • Exposicion oral

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS