exposició

Páginas: 2 (388 palabras) Publicado: 23 de abril de 2015

Tal i com va fer menció Jean Piaget, es compleix una seqüència de quatre grans estadis, que a la vegada es divideixen en subestadis.
L’estadi sensorio-motor és la que abasta, aproximadament, desdel naixement fins als dos anys de vida, que és just l'etapa on es troben els nostres infants observats, exactament en les dues darreres ; subestadi 5 i 6.
Es pot afirmar que els nostres infantsobservats es troben en les dues darreres etapes de l'estadi sensoriomotor que es el Subestadi 5 (12 a 18 mesos),on podiem observar que els nostres l’infants volia descobrir les coses del seu voltant. Esdedicava a experimentar amb els objectes; a tocar-los,rompre, ensumar,llançar... Es passaven gran art de l'activitat a descobrir el que els envoltaven.
I el Subestadi 6 (18 a 24 mesos), en aquestsubestadi es donen els jocs simbòlic i efectivament vam observar com els nostres infants en alguns casos es posaven el paper al nas i fer com si es mocassin o posar un rotlle damunt l'altre i fer com siconstruir una torre.
Defensant la teoria de Maria Montessori sobre d'importància del material natural, l’experimentació i la seva potencialitat, podem dir que els infants que vam observar van utilitzar unmaterial quotidià que tenen a l’abast cada dia. Els infants van interactuar i experimentar amb ell de moltes maneres; van fer paperines, ensuma, passar-ho per la cara, estirar…A més per exemple,durant l'activitat de Xip Xap, els infant podrien sentien curiositat de com actuaria el paper si el banyes amb aigua, perquè canvia de color..., així com en les altres. Aquests moments o accionsd'experimentar són les que fan que els infants comencin a captar les primeres idees i coneixements.
A cada escenari vam presentat el material base de diferents maneres, per tal de poder extreure la màximapotencialitat a aquest material.
Els infants durant les quatre activitats van actuar amb total lliberta, segons defensen les germanes Agazzi, van jugar junts, individual, quan es cansaven es posaven a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Test de exposici
  • Exposici N De E
  • LA EXPOSICI N
  • Exposici N
  • Mi Exposici N
  • Exposici N
  • Exposici N
  • Exposici N

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS