Expressió corporar

Páginas: 3 (631 palabras) Publicado: 24 de febrero de 2015
ACTIVITATS UF4 M5 EXPRESSIÓ CORPORAL

1. Què és el Llenguatge corporal i gestual?

El llenguatge corporal i gestual són totes les manifestacions que l’infant realitza amb el seu cos: gestos,moviments, somriures, mirades...

2. Què aporta l’expressió corporal al desenvolupament?

L’expressió corporal aporta al desenvolupament una manera de poder expressar-se i interactuar amb les personesquan l’infant encara no es pot comunicar d’una altre manera, després a través de l’expressió corporal l’infant va prenent consciencia del seu cos i de les seves possibilitat i amb exercicis de tipuspsicomotriu, estratègies i recursos per estimular la seva progressió aconseguim que els nen millori en el gateig, arrossegament , en els girs , en el balanceig i en la marxa, després d’aixòs’incrementa la dificultat dels moviments.

L’expressió corporal també ajuda a l’hora de començar a utilitzar paraules i de formar les primeres frases.

3. Què és la Representació teatral a l’escola?

Larepresentació teatral a l’escola es refereix a una obra de teatre o espectacle que es fa en l’escola amb l’objectiu de qual es ser representat en un escenari, suposa una distribució de personatges, unrepartiment de papers diferents, la coordinació dels uns amb els altres.

4. Quins beneficis proporciona als infants la Representació teatral?

Viure diferents situacions i sentiments, potenciar lacreativitat, a partir de diferents tipus d’expressió, assimilar i dominar l’espai i l’esquema corporal, desenvolupar l’expressió corporal, lingüística, plàstica i ritmicomusical.

5. Què és el JocDramàtic?

Té com a objectiu cercar una forma d’expressió en què el que interessa no és el resultat sinó el procés de realització.

6. Quina és la diferència entre Joc Dramàtic i Joc Simbòlic?En el joc dramàtic es creen situacions prèviament elaborades per altres persones sense que això suposi una limitació a la lliure expressió, com potser la imitació o repetició de cançons jocs...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • expressio
  • Expressió Corporal
  • Expressió Corporal
  • Expressio grafica
  • Expressió oral
  • Corporeidad
  • Corporeidad
  • Las Corporaciones

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS