expressio

Páginas: 3 (556 palabras) Publicado: 14 de mayo de 2013

Lluiria un mico en el hombru dret, un lloru en el esquerre, un pedaç en el ull i una pata de pal.

Sense dubte, ! Una familia de piratas seria la millor familia del món!
Encara pensant-lomillor... Com encara no podia dormir, Carlota va pensar en com seria la familia perfecta. Va imaginar que la adoptava … ! Una familia de domadors de tigres!
Si la adoptaba una familia de domadors, viuriaen un circ; podria pasar el dia jugant amb els tigres, enrollar els bigotis dels bebes tigres i contar les ralles del seu pelatje.
Portaria un tigre de Bengala al colegi per ser la mes popular delpati. Sense dubte, ! Una familia de domadors seria la millor familia del món!
Encara pensant-lo millor.... Com encara no tenia son... Carlota va pensar en com seria la familia perfecta. Va imaginar quela adoptaba.... ! Una familia de astronautas!

Encara pensat-lo millor... Amb sorpresa, Carlota va mirar la finestra i va descubrir que ya era de dia. Havia pasat la nit sensera sense dormir i laseva nova familia ya havia arribat a buscarla!
Leonor, la nova mare de Carlota, treballa repartint cartes. No es pastelera, pero totas las tardas, quan torna del treball, li compra a Carlota una granpalmera de chocolata per berenar.

Roberto, el nou pare de Carlota, no es un pirata pero li encanta jugar amb Carlota a buscar tresors amagats en la seva ciutat.

Elvira, la nova avia de Carlota,no es domadora de tigres, pero te dos gats, Bigotis y Bruno que es pasan el dia durmin i li agraden les sardinas.

Pedro, el nou germà de Carlota, estudia en el mateix colegi que ella. No esastronauta, pero ha decorat el sostre del dormitori amb estels que brillan en la oscuritat per a que el i la Carlota puguin contarlas per la nit abans de anar a dormir.
I així, a baix del cel ple de estelsen la seva habitació, Carlota Perez per fi va poder dormir i no va tenir que imaginar més. Habia aconseguit la millor familia del món.



Activitat 1:

Anem al circ
Objectiu: Desenvolupar la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Expressió Corporal
  • Expressió Corporal
  • Expressio grafica
  • Expressió oral
  • Expressió corporar
  • Expressió Corporal I El Desenvolupament
  • Presa De Contacte, Expressió Corporal
  • Expressio Dels Gens

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS