Externalidad

Páginas: 2 (298 palabras) Publicado: 23 de octubre de 2013
6.
- Quin és el cost social negatiu que està generant l’empresa, és a dir, l’efecte sobre el medi ambient. En el cas de la meva notícia parla que Nintendo és laempresa més contaminant. Està contaminant el medi ambient, tant amb els productes nocius amb els que traballa com amb el productes que no recicla...
- Per què es produeixaquest efecte negatiu? Perquè l’empresa Nintendo no té cura amb el medi ambient no recicla, treballa amb materials contaminants, etc.
- Quins són els col·lectiusimplicats en la noticia (empresa, ciutadans, administració,…) L’empresa està implicada en la notícia per no tenir cura del medi ambient.
- Quin és el tractament informatiu,només s’informa del fet? S’aludeix a un responsable? Es busca una solució? S’informa del fet, els responsables són l’empresa i els seus dirigents que tenen una mala políticaen quant a la cura del medi ambient, i no mostren una bona ètica. Òbviament, amb la difusió de la notícia s’intenta fer que Nintendo deixi de tenir aquesta política.
-Al teu judici es podria haver evitat l’efecte negatiu? Clar que sí, hi ha moltes empreses del mateix sector però que no en contaminen, Nintendo si volgués podria deixarde contaminar, però no volen perquè perdrien diners.
- Si la resposta a la qüestió anterior és positiva però genera costos qui creus que hauria d’haver assumit aquestscostos? L’empresa hauria d’assumir els costos del que contamina, ja que com s’acostuma a dir ‘’ qui contamina, paga’’ que és la política de molts Estats. A més, encaraque generi costos la empresa podria recuperar part dels costos ja que alguns consumidors comprarien els seus productes que ara no compren perquè la empresa contamina.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • externalidad
  • Externalidad
  • Externalidades
  • Las Externalidades
  • Externalidades
  • Externalidades
  • Externalidades, que son?
  • las externalidades

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS