extrusora de doble cargol

Páginas: 2 (328 palabras) Publicado: 9 de junio de 2013
Extrusora de doble usillo
Els extrusors de doble cargol s'utilitzen per extruir polímers ja sigui per produir grànuls (o pellets en anglès) o per fer perfils. A més, s'utilitzen per evaporar lesrestes de monòmers i solvents procedents de la reacció de polimerització.
La diferència d'aquests extrusors i els d'un sol eix, és que els elements que els componen són intercanviables (a l'extrusor tradicional, la claveguera està feta d'una sola peça o màxim 2). El flux generat en un doble cargol que engrana i és contra rotatiu genera un flux en forma de C el qual té les característiquesd'un bombament positiu, disminuint dràsticament la influència de la viscositat del material per al seu transport i generant un bombament molt eficient.
Las desventajas de este proceso es que loshusillos son empujados por el material hacia las paredes del cañón, lo que evita el huso de altas velocidades; también existe el problema del mezclado ineficiente, mientras más rápido se transporta elmaterial, menos eficiente es el mezclado.
Co-rotatius
Que engranen
Aquest tipus d’extrusor és el més popular dins dels extrusors de doble cargol perquè tenen la característica que els Canalsentre els caragols es netegen mútuament.

Que no engranen
Aquest tipus de cargol serveix per comprimir els materials, ja que pot incrementar la pressió considerablement.

Contra-rotatius
Que noengranen
Generalmente se les conoce como mezcladores, pues sirven para mezclar diferentes componentes o mezclar los polímeros con aditivos, tales como pigmentos.
En els eixos que si engranen isón co-rotatius, el flux té major dependència en la viscositat del material, encara que molt menor que en els extrusors d'un sol cargol. En aquest tipus d’utillatges els cargols sense fi no són empesoscap a la paret del canó, per això es permeten altes velocitats, a més el material passa d'un forat entre cargols a un altre aconseguint un flux alternant que ajuda a una barreja més homogènia....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Extrusor doble tornillo
  • Cargol
  • Extrusora
  • Extrusora
  • CARGOL POMA
  • Mantenimiento en extrusora
  • Apunte De Extrusora
  • Doble

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS