Ezequiel

Páginas: 2 (431 palabras) Publicado: 14 de octubre de 2011
Bon dia,
Us escribia perquè en el seu moment, durant el període de matriculació, vaig estar informant-me sobre la documentació que havia d'aportar per sol.licitar la beca, doncs estic emancipat iresideixo en un pis de lloguer amb més companys però no consto en el contracte de lloguer com a titular.
Doncs bé, durant bastant de temps vaig estar assessorantme trucant vàries vegades al vostretelèfon d'atenció i anant a la seu, fins i tot vaig trucar al número que facilita el ministeri d'educació per tot el tema de les beques. Docs bé, se'm va dir que havia d'aportar un certificatd'empadronament on constès que jo actualment residia allà.
Vaig fer tots els tràmits a l'ajuntament, on em van demanar el contracte de lloguer original, una declaració jurada conforme residia allà d'un delsmembres o companys de pis que constés en el contracte i el seu DNI original. Vaig fer tot això, em vaig empadronar i em van fer un certificat d'empadronament. Vaig aportar el certificat d'empadronament. Iara em diuen des del servei d'atenció que el certificat d'empadronament no serveix per res i que volen el contracte i una declaració jurada, però del propietari del pis. Ah, i que ho porti en menys de2 setmanes, de les quals ja en deu quedar una i gràcies.
I a veure, el que no pot ser, és que jo m'informi degudament, em digueu una cosa, faci tots els tràmits correctament amb la dificultat quecomporta, i que 6 mesos desprès, sense marge de maniobra, em diguin una altra cosa totalment diferent.
Jo puc aportar el contracte, cosa que ja he fet, i puc també oportar una declaració jurada d'undels membres del pis que costi en el contracte, però el que no puc fer, d'un dia per l'altre, és aconseguir una declaració jurada del propietari del pis, a qui jo no conec, no viu on resideixo, i asobre, com és catedràtic de la universitat m'han dit que poder no està ni a Catalunya perquè viatja a fer conferències i seminaris.
Crec que el certificat d'empadronat degudament actualitzat i la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ezequiel
  • ezequiel
  • Ezequiel
  • Ezequiel
  • Ezequiel
  • ezequiel
  • Ezequiel
  • ezequiel

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS